Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΠιερρακάκης: Ισχυρή εντολή για νέα πορεία στο μέλλον με αισιοδοξία, σταθερότητα και...

Πιερρακάκης: Ισχυρή εντολή για νέα πορεία στο μέλλον με αισιοδοξία, σταθερότητα και αυτοπεποίθηση

«Η ιστορική νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη αποτελεί νίκη ολόκληρου του ελληνικού λαού, που προσήλθε στην κάλπη για να εξασφαλίσει ότι η χώρα θα ξεκινήσει μια νέα πορεία στο μέλλον με αισιοδοξία, σταθερότητα και αυτοπεποίθηση» τονίζει σε ανάρτησή του στο Facebook, μια ημέρα μετά τις βουλευτικές εκλογές, ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης και βουλευτής της ΝΔ, Κυριάκος Πιερρακάκης.

«Οι πολίτες απέρριψαν τον εγκλωβισμό σε μια επανάληψη του παρελθόντος της οπισθοδρόμησης, της όξυνσης και της αβεβαιότητας. Και δείχνει ότι τα κρυφά προγράμματα, η διπλή γλώσσα και η συστηματική τοξικότητα αποδοκιμάζονται κατηγορηματικά από μια κοινωνία που γνωρίζει ότι η Ελλάδα χρειάζεται νέες ιδέες και καινούριες συναινέσεις για να προχωρήσει μπροστά με ασφάλεια και σιγουριά» συνεχίζει στην ανάρτησή του ο κ. Πιερρακάκης που συμπληρώνει:

«Το εκλογικό αποτέλεσμα εκφράζει μια ισχυρή εντολή για κυβέρνηση σταθερή που θα συνεχίζει να εγγυάται την εθνική ασφάλεια και να χτίζει στο δρόμο της ανάπτυξης για όλους. Μια κυβέρνηση που θα ολοκληρώσει την οικοδόμηση ενός σύγχρονου, αποτελεσματικού, ψηφιακού κράτους ικανού να σαρώσει με τις νέες δυνατότητες που αποκτά όλα τα ελλείμματα και τα προβλήματα που ακόμα υπάρχουν. Έχοντας υπερβεί τη στρέβλωση και τους κινδύνους της απλής αναλογικής στη χθεσινή κάλπη, είναι πλέον ορατό ότι αυτή η κυβέρνηση σύντομα θα είναι πραγματικότητα.

Σε προσωπικό επίπεδο, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους πολίτες που με ψήφισαν και να διαβεβαιώσω τους ίδιους, αλλά και όλους τους πολίτες της Α’ Αθηνών ανεξάρτητα από το κόμμα και τους βουλευτές που επέλεξαν, ότι θα εργαστώ στο Κοινοβούλιο μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους μου για την αναβάθμιση της Αθήνας και την προάσπιση των συμφερόντων τους.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και όλα τα στελέχη στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Από το 2019 μέχρι σήμερα, με σκληρή δουλειά, με ενθουσιασμό, αλλά και με τον ρομαντισμό της πίστης ότι η πολιτική μπορεί να αλλάζει τη ζωή μας, δώσαμε δείγμα γραφής που συμπυκνώθηκε στο gov.gr και αποτυπώθηκε στην καθημερινή ζωή όλων των πολιτών της χώρας μας. Οικοδομήσαμε μια νέα σχέση του πολίτη με το κράτος, μια σχέση χτισμένη με τα υλικά της αποτελεσματικότητας, του σεβασμού και της εμπιστοσύνης.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους εκείνους τους εθελοντές και κατοίκους της πόλης που με συντρόφευσαν τους τελευταίους μήνες σε κάθε γειτονιά της Αθήνας. Οι σχέσεις που χτίσαμε σε αυτή την εκλογική μάχη σημαίνουν πολλά, πέρα και πάνω από το όποιο εκλογικό αποτέλεσμα. Διότι αυτές κάνουν τη μεγάλη διαφορά μέσα στο χρόνο και στη ζωή μας.

Το 2019 είπαμε ότι από το «δεν γίνεται» θα επιδιώξουμε να σβήσουμε το «δεν». Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε πραγματικότητα το όραμα και το όνειρο μιας καλύτερης Ελλάδας που προχωράει, προοδεύει και συμμετέχει υπερήφανα και ισότιμα στην κοινωνία των ευρωπαϊκών κρατών.

Συνεχίζουμε. Σταθερά, δημιουργικά, μπροστά, για μια αυτοδύναμη Ελλάδα».

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ