Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤΟΥΡΙΣΜΟΣΠεριφέρεια Αττικής: Χρυσό και ασημένιο βραβείο στο φετινό θεσμό των Tourism Awards

Περιφέρεια Αττικής: Χρυσό και ασημένιο βραβείο στο φετινό θεσμό των Tourism Awards

«Στόχος μας να επαναπροσδιορίσουμε την τουριστική ταυτότητα της Αττικής, ως μια αιώνια μητρόπολη του κόσμου, έναν σύγχρονο, ασφαλή τουριστικό προορισμό, 12 μήνες το χρόνο» τόνισε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης στην τελετή των βραβείων Awards, στο Ζάππειο όπου η Περιφέρεια Αττικής απέσπασε δύο σημαντικές διακρίσεις.

Συγκεκριμένα απέσπασε το χρυσό και το αργυρό βραβείο για τις ψηφιακές παραγωγές που προβάλλουν την Αττική ως τουριστικό προορισμό. Βραβεύτηκε επίσης η εταιρεία Steficon που ανέλαβε την παραγωγή τους ενώ το βραβείο παρέλαβε ο διευθύνων σύμβουλος της, Μιχάλης Σαραντινός.

Ειδικότερα σε μία λιτή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του θεσμού των Tourism Awards στο περιστύλιο του Ζαππείου, ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης παρέλαβε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Video Content. Με 11 αφηγηματικά και θεματικά videos που σκηνοθέτησαν οι Θ. Παπαδουλάκης και Μ. Ντούζα, αναδείχθηκαν μοναδικές εικόνες και προορισμοί της Περιφέρειας Αττικής.

Το ασημένιο βραβείο ήταν για την καμπάνια Launching Attica as a tourist destination brand στην κατηγορία Destination management / Destination branding, μία σημαντική διάκριση που βάζει με δυναμική την Αττική στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος σε θέματα Τουρισμού Θ. Κουτσογιαννόπουλος, ενώ κ. Πατούλης ευχαριστώντας τους διοργανωτές για τις βραβεύσεις εξέφρασε την πεποίθηση ότι “το 2021 θα δώσει την ευκαιρία στον Τουρισμό μας να ζωντανέψει, και ότι η Αττική θα κερδίσει άξια την θέση της μεταξύ των πλέον δημοφιλών διεθνώς προορισμών, παρά τα προβλήματα που προκάλεσε η υγειονομική κρίση.

Επισήμανε ότι την χρονιά που πέρασε “εστιάσαμε στην προσαρμογή της στρατηγικής μας στις προκλήσεις του Ψηφιακού Τουρισμού, αλλά και στις νέες επιλογές του τουριστικού κοινού όπως αυτές διαμορφώνονται οδεύοντας προς την μετά-COVID εποχή” . Ο περιφερειάρχης ολοκλήρωσε τονίζοντας ότι “η ασφάλεια των ταξιδιωτών της Αττικής παραμένει στο επίκεντρο των πρωτοβουλιών μας και τη φετινή χρονιά».

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ