Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΠεριοδεία με Χρυσοχοΐδη σε Αχαία και Ηλεία

Περιοδεία με Χρυσοχοΐδη σε Αχαία και Ηλεία

Στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί η Νέα Δημοκρατία ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, κλιμάκιο με επικεφαλής τον πρώην Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και υποψήφιο Βουλευτή Δυτικού Τομέα Β΄ Αθηνών κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη επισκέφθηκε τους νομούς Αχαΐας και Ηλείας. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας ο κ. Χρυσοχοΐδης ανέδειξε τις προγραμματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου και συνομίλησε με κατοίκους των περιοχών, ενώ συναντήθηκε και με εκπροσώπους αρχών και φορέων.
 
Στον νομό Αχαΐας ο κ. Χρυσοχοΐδης, συνοδευόμενος από μέλη της ΔΕΕΠ και πολιτευτές πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων στο Αίγιο, στη Δυτική Αχαΐα και στην Πάτρα, συναντήθηκε με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ασύλου Ανιάτων και συνομίλησε με επαγγελματίες και εργαζόμενους καταστημάτων που βρίσκονται στον κεντρικό πεζόδρομο της Πάτρας. Η περιοδεία στην Αχαΐα ολοκληρώθηκε με την κεντρική του ομιλία στο Σταυροπούλειο Πνευματικό κέντρο στην περιοχή Βραχναίικα, κατά τη διάρκεια της οποίας μεταξύ των άλλων τόνισε ότι αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία σημαίνει ασφάλεια, σταθερότητα, εγγύηση και προοπτική για το μέλλον ενώ αναφερόμενος στους τομείς της παιδείας και της οικονομίας έκανε λόγο για αναπτυξιακό άλμα με ηγέτιδα την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, δίνοντας έμφαση στην ολοκλήρωση των μεγάλων έργων που αναμένεται το επόμενο διάστημα και τα οποία, όπως τόνισε, θα δώσουν νέα πνοή στην περιοχή.
 
Την επόμενη ημέρα ο πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, επισκέφθηκε το νομό Ηλείας, όπου μεταξύ των άλλων συνομίλησε με κατοίκους των περιοχών Νέας Φιγαλείας, Ζαχάρω, Κρέστενα και Ολυμπία. Συνοδευόμενος πάντα από τα τοπικά στελέχη, τα μέλη της ΔΕΕΠ και των ΔΗΜΤΟ, καθώς και από τους πολιτευτές της περιοχής, ο κ. Χρυσοχοΐδης συνομίλησε με καταστηματάρχες της περιοχής καταγράφοντας τις ιδιαιτερότητες της τοπικής αγοράς ενώ το βράδυ η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την κεντρική του ομιλία στην πόλη του Πύργου, κατά τη διάρκεια της οποίας δεσμεύτηκε ότι θα εργαστεί τόσο ο ίδιος όσο και η κυβέρνηση της ΝΔ προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης της περιοχής, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που βρίσκομαι σήμερα στον Πύργο, στην Ηλεία. Με βάση ένα σχέδιο που προετοίμασε η τοπική νομαρχιακή επιτροπή, έχουμε επισκεφθεί πάρα πολλές περιοχές του νομού. Το κλίμα και το μήνυμα που παίρνουμε από παντού είναι μήνυμα νίκης, ο λαός της Ηλείας θέλει σταθερότητα, ασφάλεια, σιγουριά και αυτό σημαίνει μία μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις 25 Ιουνίου. Τη δικαιούται ο ίδιος ο ελληνικός λαός, τη δικαιούται η Ελλάδα, θέλουμε μία ισχυρή λαϊκή εντολή, που θα δώσει ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση για να μπορέσουμε να κάνουμε τα επόμενα μεγάλα βήματα στον οικονομικό, τον κοινωνικό τομέα και βεβαίως στον τομέα της εθνικής μας ασφαλείας που τόσα πολλά έχουν γίνει τα τέσσερα τελευταία χρόνια.
 
Η δέσμευσή μας και υπόσχεσή μας στον ελληνικό λαό είναι ότι δεν θα σταματήσουμε να εργαζόμαστε, κάθε λεπτό, κάθε ώρα, όλον τον χρόνο, όλα τα επόμενα τέσσερα χρόνια για να κάνουμε τη ζωή των ανθρώπων καλύτερη και να δώσουμε μέλλον και αισιοδοξία και ένα ανοιχτό μέλλον στα παιδιά μας», και συμπληρώνοντας παράλληλα πως: «στο τέλος του χρόνου ολοκληρώνονται και θα υποβληθούν οι μελέτες για το Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα και το πρώτο εξάμηνο του 2025 θα δημοπρατηθεί με μια ήπια παρέμβαση στην περιοχή του Καϊάφα». Ο κ. Χρυσοχοΐδης αναφερόμενος στην Αρχαία Ολυμπία επισήμανε πως: «αποτελεί στόχο η αξιοποίηση του οικουμενικού χαρακτήρα της Ολυμπίας και της Ηλείας και η ανάδειξή τους σε παγκόσμιο προορισμό πολλαπλών μορφών τουρισμού και διαμονής, συνδεδεμένο όμως με ένα σύγχρονο και εξωστρεφές παραγωγικό σύστημα που θα σέβεται το περιβάλλον».

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ