Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΠασχαλινές προσφορές σε Σούνιο και Κυλλήνη από την Grecotel

Πασχαλινές προσφορές σε Σούνιο και Κυλλήνη από την Grecotel

Τα ξενοδοχεία της σε Σούνιο και Κυλλήνη ανοίγει η Grecotel για τον εορτασμό του Πάσχα και για την Πρωτομαγιά, σχεδιάζοντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία για όλη την οικογένεια μέσα ολοκληρωμένα πακέτα σε ειδικές τιμές.

Η εμπειρία το «Πάσχα Μαζί» επιδιώκει να προσφέρει ένα ταξίδι στις ομορφιές του τόπου συνδυάζοντας τις παραδόσεις της πιο αυθεντικής ελληνικής γιορτής αλλά και μια πρώτη γεύση ελευθερίας, μετά την πολύμηνη καραντίνα που έχει επιβάλει ο κορονοϊός.

Ειδικότερα η εταιρεία είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους επισκέπτες της τόσο το Πάσχα όσο και την Πρωτομαγιά, στο Grecotel Cape Sounio, ένα πολυτελές ξενοδοχείο χτισμένο μέσα σε 300 στρέμματα στην άκρη του Δρυμού του Σουνίου που αγναντεύει το Ναό του Ποσειδώνα. Το πακέτο περιλαμβάνει δωρεάν ημιδιατροφή καθώς και τα εορταστικά γεύματα τα οποία προσφέρονται σε αφθονία και οι γεύσεις του περικλείουν όλο τον πλούτο του τόπου μας: ‘ρίφια Κρητικά, μέλι και φέτα Ρεθεμνιώτικη, κρέας μελωμένο, βραστό, πιλάφι στο βαρέλι και τσουρέκι με στακοβούτυρο. Επιπλέον το πακέτο περιλαμβάνει δωρεάν εορταστικό πρόγραμμα και δραστηριότητες στη φύση για παιδιά, τις οποίες έχουν διοργανώσει οι υπεύθυνοι της Grecotel.

Τις πύλες του για να υποδεχτεί τους ταξιδιώτες του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς ανοίγει και το Grecotel Olympia Oasis, ένα ακόμα πεντάστερο του ομίλου σε μια παραμυθένια αμμουδιά μήκους 2 χιλιομέτρων, στην ωραιότερη ακτή της Πελοποννήσου. Το resort βρίσκεται στην δυτική ακτή της Πελοποννήσου, στην πανέμορφη Κυλλήνη με τις εξωτικές αμμουδιές, τις ιαματικές πηγές και το πανέμορφο φυσικό τοπίο. Απέχει μόλις 45 λεπτά από το αεροδρόμιο του Αράξου, 100 χλμ από το λιμάνι της Πάτρας και 295 χλμ από την Αθήνα. Το ειδικά σχεδιασμένο εορταστικό πρόγραμμα του Grecotel Olympia Oasis είναι σε μορφή all inclusive, δηλαδή στην τιμή περιλαμβάνεται πλήρης διατροφή, πασχαλινές γαστρονομικές εμπειρίες (οι νηστίσιμες επιλογές της Μ.Παρασκευής, το παραδοσιακό μενού του Μ. Σαββάτου με τη διάσημη μαγειρίτσα της Grecotel καθώς και το πασχαλιάτικο τραπέζι της αφθονίας) καθώς και το «καλωσόρισμα» της Grecotel. Εντός του ξενοδοχειακού συγκροτήματος υπάρχει εκκλησία και φυσικά το πακέτο εμπλουτίζεται με πασχαλινές γαστρονομικές εμπειρίες. Στην περίπτωση του Grecotel Olympia Oasis τα παιδιά έως 14 ετών διαμένουν δωρεάν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα πακέτα και τις τιμές στην ιστοσελίδα της Grecotel, grecotel.com.

N. Παπάζογλου

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ