Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠαραλίγο πρόβλημα στον Ολυμπιακό ενόψει προκριματικών

Παραλίγο πρόβλημα στον Ολυμπιακό ενόψει προκριματικών

Η Γαλατάσαραϊ ανακοίνωσε, σε ανάρτησή της στο twitter, πως δύο παίκτες της είναι θετικοί στον κορονοϊό, τέσσερις μέρες μετά την αναβολή του φιλικού κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης.

Σημειώνεται πως οι υπεύθυνοι της Γαλατάσαραϊ είχαν δημιουργήσει διπλωματικό επεισόδιο, μετά την άρνηση των ελληνικών Αρχών να επιτρέψουν στην αποστολή της να μπει στη χώρα, χωρίς να κάνουν τεστ. Μάλιστα, ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας είχε επικοινωνήσει με τον Νίκο Δένδια απαιτώντας μια δημόσια συγγνώμη.

Την συγκεκριμένη είδηση σχολίασε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφέροντας πως «Εάν ο κ. Νίκος Χαρδαλιάς δεν είχε επιμείνει να ακολουθήσει τους κανόνες κατά γράμμα τώρα θα είχαμε κρούσματα και στον Ολυμπιακό. Απλά Εύγε!»

«Για ό,τι συνέβη στο αεροδρόμιο, για τη στάση της Πολιτικής Προστασίας και τη στάση της εκεί, την έντονη και ίσως ακραία αντίδραση της Γαλατασαράι και για το πολιτικό παιχνίδι που στήθηκε μετά εμείς δεν έχουμε πάρει επίσημη θέση και ούτε θα πάρουμε γιατί δεν μας αφορά. Εμείς θέλαμε να κάνουμε ένα μεγάλο αθλητικό ραντεβού, με μια καλή ομάδα για να προετοιμαστούμε για το Champions League. Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα δεν έχουν σχέση με τον Ολυμπιακό και δεν μπλεκόμαστε και ποτέ», είχε αναφέρει σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ