Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΟΠΑΠ: Aνοιχτά από σήμερα και πάλι τα καταστήματα PLAY του ΟΠΑΠ

ΟΠΑΠ: Aνοιχτά από σήμερα και πάλι τα καταστήματα PLAY του ΟΠΑΠ

Ξεκίνησαν από σήμερα Δευτέρα τη λειτουργία τους τα καταστήματα PLAY, σε συνέχεια της σχετικής απόφασης της ελληνικής κυβέρνησης για τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων ενάντια στην COVID-19. Το ωράριο λειτουργίας για τα καταστήματα του δικτύου PLAY σε όλη τη χώρα είναι από τις 10:00 έως τις 00:00.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα καταστήματα PLAY υποδέχονται τον κόσμο ακολουθώντας αυστηρά τα πρωτόκολλα υγιεινής και τους κανόνες λειτουργίας, που ανακοινώθηκαν από τις αρμόδιες κυβερνητικές και υγειονομικές αρχές. Συγκεκριμένα, σε όλα τα καταστήματα PLAY έχουν τεθεί σε ισχύ, μεταξύ άλλων, τα εξής μέτρα υγιεινής και ασφάλειας:

•Μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός πελατών: Ο αριθμός που προκύπτει από την αναλογία ενός πελάτη ανά 2,20 τ.μ.

•Υποχρεωτική χρήση μάσκας από όλο το προσωπικό του καταστήματος

•Τοποθέτηση διαχωριστικών πετασμάτων μεταξύ των παιγνιομηχανημάτων PLAY, όπου δεν μπορούν να τηρηθούν οι υγειονομικές αποστάσεις μεταξύ των θέσεων

Οnline κράτηση θέσης

Η ασφαλής επιστροφή του κόσμου στα καταστήματα ΟΠΑΠ PLAY υποστηρίζεται από την online υπηρεσία «Book your Seat». Εύκολα και γρήγορα μπορεί κανείς, από το κινητό ή τον υπολογιστή, να κλείσει μια θέση στο κατάστημα PLAY που επιθυμεί, μέσω της ιστοσελίδας του ΟΠΑΠ.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ