Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΝα τους μαζέψει ο Μητσοτάκης

Να τους μαζέψει ο Μητσοτάκης

Το …πράγμα από κάποιους Υπουργούς της κυβέρνησης έχει ξεφύγει. Κατανοώ την αγωνία τους και την ανάγκη να υπερασπιστούν την κυβέρνηση και τους εαυτούς τους. Αλλά δεν μπορεί με τα όσα λένε να θυμώνουν ακόμη περισσότερο την κοινωνία. Χρειάζεται αυτοσυγκράτηση και κυρίως κατανόηση του τι έχει συμβεί. Ποσώς ενδιαφέρει τους πολίτες ας πούμε για το αν θα είναι υποψήφιος ή όχι ο Καραμανλής του Αχιλλέως. Κανέναν ειλικρινά σας το λέω εάν θα είναι πρώτη ή τελευταία φορά που θα λείπει από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ ένας Καραμανλής.

Ούτε βέβαια δείχνουν ότι έχουν συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει στην κοινωνία οι άστοχες ατάκες του Αδώνιδος. Όλα αυτά κάνουν τεράστια ζημιά στη ΝΔ και στην παράταξη γενικότερα. Οι πολίτες θέλουν να δουν τους πολιτικούς και ιδιαίτερα αυτούς που κυβερνούν τον τόπο, να συνειδητοποιούν τις ευθύνες τους. Να βρίσκουν λύσεις στα προβλήματα και κυρίως να λάβουν μέτρα που θα εμποδίσουν στο μέτρο του δυνατού να ζήσουμε ξανά ως κοινωνία τέτοια τραγωδία. Εαν δεν μπορούν να το καταλάβουν αυτό ας πάνε σπίτια τους.

Δεν πάει άλλο αυτή η πολιτική αναισθησία κάποιων που έχουν μάθει να στήνουν καριέρες πάνω σε τραγωδίες και λάθη που δεν τα πληρώνουν οι πολιτικοί τους αντίπαλοι αλλά η κοινωνία ολόκληρη.

Για αυτό καλό θα είναι να σκύψουν το κεφάλι, να σηκώσουν τα μανίκια και να λύσουν τα προβλήματα.

Να κάνουν με τις πράξεις τους, τους πολίτες να νιώσουν ξανά ασφαλείς με το Κράτος τους. Ένα κράτος που το πληρώνουν από την τσέπη τους για να υπάρχει και να τους προσφέρει τα αυτονόητα. Σχολεία, Υγεία, Ασφάλεια . Αυτός είναι ο ρόλος των πολιτικών, αυτή είναι η απαίτηση της κοινωνίας.

Και για να το πετύχουν αυτό πρέπει να καταλάβουν τις ευθύνες τους. Να δείξουν μεταμέλεια πραγματική, για να μπορέσουμε ως χώρα να γυρίσουμε σελίδα.

Είναι η τελευταία ευκαιρία που έχουν και ο χρόνος μπροστά τους λιγοστός.

Ας δείξουν ενσυναίσθηση και ας ακούσουν την κοινωνία. Και κυρίως τα νέα παιδιά. Το έχω ξαναπεί και ξαναγράψει. Οι λύσεις πλέον δεν βρίσκονται στα …κουτάκια, αλλά έξω από αυτά. Ας σκεφτούν αντισυμβατικά, και ας πράξουν άμεσα. Κυρίως δε να πάψουν να προκαλούν δείχνοντας ότι ζουν σε άλλον κόσμο…

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ