Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΝέο limit down στην Attica Bank με μεγάλο όγκο και τεράστιο ανεκτέλεστο

Νέο limit down στην Attica Bank με μεγάλο όγκο και τεράστιο ανεκτέλεστο

Συνεχίζεται η εξαΰλωση της μετοχής της Attica Bank, καθώς μετά το -29,90% της Μεγάλης Πέμπτης, έκλεισε κλειδωμένη με νέο limit down στη συνεδρίαση της Τετάρτης και τεράστιο ανεκτέλεστο προς πώληση. Πιο αναλυτικά, η μετοχή «κλείδωσε» εξ αρχής της συνεδρίασης και τελικώς έκλεισε στα 0,1404 ευρώ με πτώση 29,98% και όγκο 749.265 τεμάχια, ενώ έμεινε προς πώληση τεράστιο ανεκτέλεστο 1.666.633 τεμαχίων. Αυτό σημαίνει πως και στη συνεδρίαση της Πέμπτης, η εικόνα θα είναι παρόμοια.

Οι «σκελετοί» και οι κρυμμένες ζημιές που φέρεται να βρέθηκαν στον ισολογισμό της τράπεζας – με αφορμή την ένταξη στον Ηρακλή 2 ώστε να λάβει κρατικές εγγυήσεις –  είναι η γενεσιουργός αιτία του γενικευμένου ξεπουλήματος στη μετοχή. Θυμίζουμε ότι την Μ. Πέμπτη η διαπραγμάτευση της μετοχής ανεστάλη για κάποιες ώρες, ενώ επανήλθε στο ταμπλό, κατρακυλώντας χαμηλότερα.

Οι «σκελετοί» και οι κρυμμένες ζημιές που φέρεται να βρέθηκαν στον ισολογισμό της τράπεζας – με αφορμή την ένταξη στον Ηρακλή 2 ώστε να λάβει κρατικές εγγυήσεις – είναι η γενεσιουργός αιτία του γενικευμένου ξεπουλήματος στη μετοχή.

Απ. Σκ.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ