Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΜωραίνει ο Κύριος ον βούλεται απολέσαι...

Μωραίνει ο Κύριος ον βούλεται απολέσαι…

Στον ΣΥΡΙΖΑ τελικά δεν πήραν το μήνυμα των εκλογών. Πέταξαν το…παραμύθι, γιατί παραμύθι ήταν και παραμένει ότι έχασαν γιατί τα άλλα κόμματα δεν εκτίμησαν την πρότασή του να κάνουν κυβέρνηση με την απλή αναλογική, και συνεχίζουν να πορεύονται με αυτό. Στην αρχή για να είμαι ειλικρινής πίστεψα ότι ο Αλέξης Τσίπρας το έκανε σκόπιμα για να αποφύγει την εσωκομματική κριτική, μετά την συντριπτική του ήττα. Αλλά διαπιστώνω με θλίψη ότι τελικά το πιστεύουν. Δηλαδή έχασαν γιατί οι άλλοι δεν κατάλαβαν και όχι γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έπεισε.

Μωραίνει ο Κύριος ον βούλεται απολέσαι. Μόνο αυτό έχω να πω για την Κουμουνδούρου. Και πρέπει κάποιος να είναι πολιτικά αφελής για να πιστέψει ότι έφταιγε αυτό. Ο Αλέξης Τσίπρας το ισχυρό…χαρτί του ΣΥΡΙΖΑ έχασε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ο ΣΥΡΙΖΑ από τη Νέα Δημοκρατία. Το γράφαμε καιρό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε καταλάβει το που πάει και που βρίσκεται και αυτοί πυροβολούσαν τον αγγελιοφόρο. Είτε ήταν οι δημοσκόποι, είτε ήταν οι δημοσιογράφοι που ήταν …πετσομπουκωμένοι.

Απλά μετά την κάλπη τους έφταιγαν εκτός από τους παραπάνω τα κόμματα της αντιπολίτευσης και ο ελληνικός λαός.

Το δυστύχημα είναι ότι με αυτά τα μυαλά συνεχίζουν και πορεύονται. Παράδειγμα οι δυο τραγωδίες που συνέβησαν στην Κω και στη Νέα Μάκρη. Δυο ξεχωριστές τραγωδίες που ο ΣΥΡΙΖΑ τις ενοποίησε για να βγάλει το συμπέρασμα ότι φταίει η κυβέρνηση της ΝΔ που άφησε στην υπηρεσιακή αυτήν την κατάσταση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Να ξεκαθαρίσω ότι η κυβέρνηση έχει ευθύνες γιατί αλήθεια είναι ότι καθυστέρησε και να κάνει προσλήψεις και να βρει τρόπους να πείσει γιατρούς να πάνε στο ΕΣΥ. Είναι όμως πρόβλημα της ΝΔ; Οχι. Είναι πρόβλημα όλων των κυβερνήσεων.

Ας καταγράψω και εδώ μερικά περιστατικά της εποχής ΣΥΡΙΖΑ για να καταλάβετε την υποκρισία αυτών των ανθρώπων που δεν θέλουν να αλλάξουν ρητορική.

2017 Μάιος κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ: ηλικιωμένος έπεσε σε ρέμα
στην Αγιά. Τον μετέφεραν σε Κέντρο Υγερίας σε καρότσα
αυτοκινήτου, αφού δεν υπήρχε ασθενοφόρο
2017 Ιανουάριος κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ Μετέφεραν ηλικιωμένο
τραυματία σε καρότσα αγροτικού στη Σητεία, λόγω απουσίας
του μοναδικού ασθενοφόρου
2015 Δεκέμβριος κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ Μετέφεραν γυναίκα σε
καρότσα αγροτικού στη Λέσβο, γιατί ήταν σε ακινησία τα δυο
ασθενοφόρα.
2017 Απρίλιος 47χρονη πέθανε περιμένοντας το ΕΚΑΒ στο
Βόλο

2017 Πέθανε αβοήθητος περιμένοντας το ΕΚΑΒ στο Κιλκίς

Και αυτά είναι ελάχιστα περιστατικά επί εποχής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Και αντί να κάτσουν σε ένα τραπέζι να συζητήσουν άρχισαν να επενδύουν κομματικά στις τραγωδίες για να την πέσουν στη ΝΔ.

Για αυτό και λέω ότι δεν έχουν πάρει το μήνυμα της κάλπης. Ούτε αυτής του 2019, αλλά το χειρότερο ούτε αυτής του 2023…

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ