Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΜπαρτσελόνα–Ρεάλ Μαδρίτης: Ήξερες πόσο συχνά σημειώνονται πολλά γκολ στους μεταξύ τους αγώνες;

Μπαρτσελόνα–Ρεάλ Μαδρίτης: Ήξερες πόσο συχνά σημειώνονται πολλά γκολ στους μεταξύ τους αγώνες;

Το απόλυτο ματς του παγκόσμιου ποδοσφαίρου έρχεται την Κυριακή με αντεστραμμένους ρόλους εν σχέσει με την περσινή χρονιά και την Μπαρτσελόνα σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Η Ρέαλ Μαδρίτης συνεχίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ όπου σχεδόν πάντα αποδεικνύεται φαβορί, όμως στο πρωτάθλημα έχει μείνει 9 πόντους πίσω από τους «Blaugrana» και το κυριακάτικο ντέρμπι είναι το απόλυτο crash test ως προς το αν θα μπει ξανά στην άμεση διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Στον αγώνα του πρώτου γύρου, η Ρέαλ επικράτησε με 3-1, ενώ στα επόμενα δύο παιχνίδια που ακολούθησαν ανάμεσα στις δύο ομάδες για Κύπελλο και Super Cup, η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 3-1 και 1-0.

15 από τους τελευταίους 16 αγώνες στο Kάμπ Νου είναι στο Over 2.5

Δύο φύσει επιθετικές ομάδες αποτελούμενες διαχρονικά από ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης, είναι φυσικό να δημιουργούν μεγάλα και ανταγωνιστικά παιχνίδια. Από τους τελευταίους 16 αγώνες με γηπεδούχο την Μπαρτσελόνα, οι 15 ήταν στο G/G και Over 2.5 γκολ.  Στο Pamestoixima η συνδυαστική επιλογή G/G και OVER 2.5 προσφέρεται σε απόδοση 2.05. Η νίκη της Μπαρτσελόνα προσφέρεται σε απόδοση 2.17 και της Ρεάλ Μαδρίτης στο 3.30. 

Μόλις μια ήττα στις 9 τελευταίες επισκέψεις της Ρεάλ στο Κάμπ Νου

Στις τελευταίες επισκέψεις της Ρεάλ Μαδρίτης στη Βαρκελώνη, η «Βασίλισσα» βρίσκει τον τρόπο να παίρνει θετικά αποτελέσματα, έχοντας ηττηθεί μόλις μια φορά σε επίπεδο πρωταθλήματος από τη μεγάλη αντίπαλο της, αν και αυτή ήρθε με το “βαρύ” 5-1. Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά, έχει παίξει σε 41 Clasico σκοράροντας 11 γκολ και προσφέροντας 10 ασίστ. Στο φετινό πρωτάθλημα, ο Μπενζεμά έχει 11 γκολ και είναι 4ος στον πίνακα των σκόρερ. Το να πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα προσφέρεται από το Pamestoixima.gr, σε απόδοση 5.50. Από πλευράς Μπαρτσελόνα, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 15 τέρματα. Το να πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα προσφέρεται σε απόδοση 4.25

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ