Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΜπαλάσκας για προπονητή Ταε Κβο Ντο: Ελέγχεται αν βιντεοσκοπούσε τις συνευρέσεις

Μπαλάσκας για προπονητή Ταε Κβο Ντο: Ελέγχεται αν βιντεοσκοπούσε τις συνευρέσεις

Φρίκη έχει προκαλέσει η είδηση με τη νοσηρή δράση του 44χρονου καθηγητή ταε κβον ντο ο οποίος για περισσότερα από δέκα χρόνια φέρεται να βίαζε πέντε ανήλικες αθλήτριες του στο σπίτι του και στη σχολή πολεμικών τεχνών στην Ηλιούπολη.

Πατέρας ενός ανήλικου παιδιού είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος προπονητής Ταε Κβο Ντο, ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται για βιασμούς ανήλικων κοριτσιών, στην Ηλιούπολη.

Ο δράστης βρίσκεται αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες, καθώς η ποινική δίωξη που ασκήθηκε εναντίον του περιλαμβάνει αδικήματα για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Για την σοκαριστική αυτή υπόθεση μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας.

«Ήταν ένας εμφανίσιμος άνθρωπος. Έκανε μικρά κοριτσάκια να τον ερωτευτούν. Έχουν γίνει πέντε καταγγελίες, αλλά εικάζεται ότι κι άλλα παιδάκια έχουν πέσει στα δίχτυα του προπονητή Ταε Κβο Ντο».

Σχετικά με την εξέλιξη των ερευνών ο κ. Μπαλάσκας ανέφερε ότι έχουν κατασχεθεί τα λάπτοπ, κάρτες και κινητά και ελέγχεται αν βιντεοσκοπούσε ο προπονητής τις συνευρέσεις του με τις αθλήτριες.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ