Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΚώστας Δουβαλίδης: "Θα κυνηγήσω το όριο για το παγκόσμιο στα Δρόμεια"

Κώστας Δουβαλίδης: “Θα κυνηγήσω το όριο για το παγκόσμιο στα Δρόμεια”

Στην Ελλάδα βρίσκονται κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες από 15 χώρες προκειμένου να πάρουν μέρος στο διεθνές μίτινγκ Δρόμεια 2023, που θα διεξαχθεί αύριο (3 Ιουνίου), στο Δημοτικό Στάδιο Βάρης “Κωνσταντίνος Μπαγλατζής”.

Δίπλα σε αυτούς θα αγωνιστούν και έλληνες πρωταθλητές και πρωταθλήτριες που, από τον ανταγωνισμό της διοργάνωσης, θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους αλλά και να διεκδικήσουν όρια για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Ο Κώστας Δουβαλίδης είναι από τους αθλητές που γνωρίζει καλά το ελληνικό διεθνές μίτινγκ καθώς έχει πάρει μέρος και σε προηγούμενες διοργανώσεις. Θα αγωνιστεί στα 110 μ. εμπ. “Ανυπομονώ να έρθω να τρέξω. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατόν. Θα κυνηγήσω το όριο πρόκρισης για το παγκόσμιο. Τέτοια μίτινγκ τα χρειαζόμαστε στην Ελλάδα. Μας λείπουν. Συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Δρομέα, στον παγκόσμιο πρωταθλητή Χάρη Παπαδιά και στην Αριάδνη Δάδα γι’ αυτή την προσπάθεια”, δήλωσε ο κορυφαίος έλληνας εμποδιστής.

Οι αγώνες στα Δρόμεια 2023 θα αρχίσουν αύριο στις 19.00, με την είσοδο ελεύθερη για τους φίλαθλους. Όσοι βρεθούν στο Δημοτικό Στάδιο Βάρης “Κωνσταντίνος Μπαγλατζής” θα έχουν την ευκαιρία να δουν να αγωνίζονται, εκτός από τους ξένους και κορυφαίοι πρωταθλητές και πρωταθλήτριές μας όπως η Ραφαέλα Σπανουδάκη, η Ελισάβετ Πεσιρίδου, η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου, η Δήμητρα Γναφάκη, η Άρτεμις Αναστασίου, η Δέσποινα Μούρτα, ο Γιάννης Νυφαντόπουλος, ο Παναγιώτης Τριβυζάς, ο Δημήτρης Λεβαντίνος κ.α. Στη διοργάνωση θα πάρει μέρος και ο χρυσός Παραολυμπιονίκης Νάσος Γκαβέλας.

Τα Δρόμεια 2023 αποτελούν συνδιοργάνωση του ΑΟ Βάρης Δρομέας και του Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης. Θα διεξαχθούν με μεγάλους υποστηρικτές την Περιφέρεια Αττικής, την Γ.Γ.Α., την Καλλίστη ΑΜΚΕ, Admiral, Χήτος ΑΕΒΕΕ, Saint Laurence, Αιγέας ΑΜΚΕ και υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ. Χορηγός Επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ και η ΕΡΑσπορ. Η διοργάνωση έχει ενταχθεί στη διεθνή σειρά μίτινγκ στίβου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Continental Tour και οι συμμετέχοντες θα διεκδικήσουν όρια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης και βαθμούς για το world athletics ranking system. 

.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ