Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΚλεμμένο αυτοκίνητο με βαρύ οπλισμό εντοπίστηκε στον Ν. Κόσμο

Κλεμμένο αυτοκίνητο με βαρύ οπλισμό εντοπίστηκε στον Ν. Κόσμο

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία ύστερα από τον εντοπισμό οχήματος με βαρύ οπλισμό στο Νέο Κόσμο. Όλα ξεκίνησαν χθες όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ βρήκαν το όχημα σταθμευμένο στην οδό Φανοσθένους. Γρήγορα κατάλαβαν ότι το Ι.Χ. είναι κλεμμένο και  επιχείρησαν να το ελέγξουν. Αμέσως εξακρίβωσαν ότι έχει κλαπεί από την περιοχή της Νίκαιας πριν από καιρό και έτσι αμέσως κίνησαν τις διαδικασίες για να ξεκινήσει η έρευνα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν την ιδιοκτήτρια η οποία είχε δηλώσει την κλοπή του και η οποία δεν ήξερε που βρίσκεται έκτοτε το όχημα. Μάλιστα, είχε αποζημιωθεί από την ασφαλιστική εταιρία για κλοπή.

Σήμερα οι υπάλληλοι της ασφαλιστικής εταιρίας άνοιξαν το όχημα και εντόπισαν στο εσωτερικό του 2 Καλάσνικοφ, δύο αλεξίσφαιρα, δύο πιστόλια και φυσίγγια. Αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία και σήμανε συναγερμός.

Το σύνολο του οπλισμού θα μεταφερθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για να διαπιστωθεί εάν τα όπλα έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε εγκληματική ενέργεια. Η υπόθεση πάντως χαρακτηρίζεται ως πολύ σοβαρή, καθώς πρόκειται για βαρύ οπλισμό που θα μπορούσε να ανήκει μόνο σε κάποια μεγάλη εγκληματική οργάνωση.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ