Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ«Κλείνει» Κρμέντσικ για την επίθεση ο ΠΑΟΚ

«Κλείνει» Κρμέντσικ για την επίθεση ο ΠΑΟΚ

Ο Τσέχος, Μίκαελ Κρμέντσικ, είναι ο «εκλεκτός» του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση στην επίθεση! Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ασπρόμαυροι είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 27χρονου ποδοσφαιριστή της Μπριζ.

Εξ αρχής στις τάξεις του ΠΑΟΚ έκαναν σαφές πως το βάρος κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου θα πέσει στην απόκτηση χαφ και επιθετικού, με τους επιτελείς του Δικεφάλου να δουλεύουν όλο το προηγούμενο διάστημα πάνω σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το 9αρι που έψαχνε ο ΠΑΟΚ είναι ο Μίκαελ Κρμέντσικ, ο οποίος αγωνίζεται από τον Ιανουάριο του 2020 στη βελγική Μπριζ, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Η υπόθεση του θεωρείται «τελειωμένη» με τον 27χρονο ποδοσφαιριστή να είναι προ των πυλών της Τούμπας. 

Ο υψηλόσωμος επιθετικός (1.91) ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Βικτόρια Πλζεν στην οποία παρέμεινε μέχρι το Δεκέμβριο του 2019 με ενδιάμεσους σταθμούς. Τον Μάρτιο του 2018, ο Τσέχος επιθετικός αναδείχθηκε τρίτος καλύτερος ποδοσφαιριστής στην πατρίδα του, όντας ένα από τα πιο «hot» ονόματα της χώρας του, με τη χρηματιστηριακή του αξία στο τέλος της σεζόν 2018-19 να αγγίζει τα δέκα εκ. ευρώ. 

Στο Βέλγιο, κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν έχει καταγράψει 12 συμμετοχές κοινώς 507 αγωνιστικά λεπτά με απολογισμό 3 τερμάτων και δύο ασίστ, όντας εκτός αποστολής στις τελευταίες αναμετρήσεις.

Είναι διεθνής με την Εθνική Τσεχίας, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του τον Νοέμβριο του 2016 και έκτοτε μετράει 26 συμμετοχές και εννέα γκολ.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ