Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔΙΕΘΝΗΚίνα-Nestle:Επένδυση 35,11 εκατ. δολαρίων σε προϊόντα τροφής για ζώα συντροφιάς

Κίνα-Nestle:Επένδυση 35,11 εκατ. δολαρίων σε προϊόντα τροφής για ζώα συντροφιάς

Η ελβετική Nestle ανακοίνωσε χθες μία νέα επένδυση 230 εκατομμυρίων γουάν (περίπου 35,11 εκατομμυρίων δολαρίων) σε προϊόντα τροφής για ζώα συντροφιάς, προκειμένου να επεκτείνει τη γκάμα των προϊόντων που θα παράγει στην Κίνα.
Μετά από μία επένδυση 730 εκατομμυρίων δολαρίων γουάν το Μάιο του 2020, η Nestle ενεργοποίησε επίσημα, δύο φάσεις επενδυτικών προγραμμάτων, σχετικά με γραμμές παραγωγής ξηράς τροφής και υγρής κονσερβοποιημένης τροφής, για ζώα συντροφιάς.
Η πρώτη φάση της επένδυσης, η οποία θα λειτουργήσει μέχρι το τέλος του 2021, επικεντρώνεται στην ανάπτυξη προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, αλλά και τη δυνατότητα παραγωγής κτηνιατρικών ειδών τροφής για ζώα συντροφιάς.
Η δεύτερη φάση της επένδυσης, θα εισάγει την οργάνωση «έξυπνων» υποδομών εγκατάστασης για τον τομέα των τροφών των ζώων συντροφιάς, με τη χρήση έξυπνης βιομηχανικής παραγωγής, αλλά και διαχείρισης των προϊόντων.
«Η κινεζική αγορά δείχνει μία αυξανόμενη ζήτηση για τροφές υψηλής ποιότητας, για τα ζώα συντροφιάς, αναφορικά με τις πρώτες ύλες, τη διατροφική αξία, αλλά και τη γεύση» σύμφωνα με τη Μιράντα Τσαν, υπεύθυνη της Nestle Purina PetCare, στην ευρύτερη περιοχή της Κίνας.
Η Nestle ιδρύθηκε το 1866 και είναι μία παγκόσμια εταιρία παραγωγής τροφίμων και αναψυκτικών που έχει την έδρα της, στην ελβετική πόλη Βεβέ.
Η Κίνα είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά παγκοσμίως για τη Nestle.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ