Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΘ. Λιβάνιος: Γιατί δεν έγινε άρση της απαγόρευσης για μετακίνηση από νομό...

Θ. Λιβάνιος: Γιατί δεν έγινε άρση της απαγόρευσης για μετακίνηση από νομό σε νομό για το Πάσχα

«Αυτή τη στιγμή τα αστικά κέντρα έχουν μεγάλο ιικό φορτίο. Οι 4 στους 10 θα ήθελαν να μετακινηθούν το Πάσχα, σύμφωνα με τους υπολογισμούς μας. Οι υποδομές στην περιφέρεια δεν έχουν την ίδια δυνατότητα να ανταπεξέλθουν σε σχέση με την Αθήνα. Για να μην έχουμε πολλές νέες Μαλεσίνες, όπου έχασαν τη ζωή τους πολύ άνθρωποι, κρατάμε το φετινό Πάσχα στην πόλη, με μία οικογένεια και λίγο κόσμο, και θα έχουμε ένα πολύ πιο ασφαλές καλοκαίρι και το επόμενο Πάσχα θα είναι όπως τα προηγούμενα».

Αυτό απάντησε, μιλώντας στο MEGA, στο γιατί δεν έγινε άρση της απαγόρευσης για μετακίνηση από νομό σε νομό για το Πάσχα, ο υφυπουργός παρά των πρωθυπουργώ, Θεόδωρος Λιβάνιος.

Ειδικότερα, ο κ. Λιβάνιος τόνισε πως φέτος η κατάσταση είναι καλύτερη σε σχέση με πέρσι, ενώ επεσήμανε πως πρέπει να αξιοποιήσουμε τα εμβόλια, τα self-tests, αλλά και τον καλό καιρό.

Σχετικά με το γεγονός ότι ένας σημαντικός αριθμός Ελλήνων επιλέγει το εξωτερικό για τις ημέρες του Πάσχα, ο κ. Λιβάνιος σχολίασε πως «τα πρωτόκολλα για μετακίνηση στο εξωτερικό είναι συγκεκριμένα. Όποιος γυρίσει θα πρέπει να μείνει σε πολυήμερη καραντίνα. Είμαστε κοντά στο τέλος, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί τις επόμενες ημέρες».

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ