Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήPEOPLEΘάνος Πλεύρης: «Κατάφερα να βγω νικητής χάρη στην Παναγία Παραμυθία»

Θάνος Πλεύρης: «Κατάφερα να βγω νικητής χάρη στην Παναγία Παραμυθία»

Στο προσωπικό θαύμα που βίωσε, βγαίνοντας νικητής από μια περιπέτεια υγείας, με τη βοήθεια και τη χάρη της Παναγίας της Παραμυθίας, αναφέρθηκε ο Υπουργός Υγείας κ. Θάνος Πλεύρης κατά την επίσκεψή του στο Άγιο Όρος.

Ο υπουργός συναντήθηκε με την Ιερά Επιστασία του Αγίου Όρους και μαζί με τον διοικητή του Αγίου Όρους Αθανάσιο Μαρτίνο επισκέφτηκαν το Κέντρο Υγείας. Πραγματοποίησε επίσης ιδιωτικές επισκέψεις σε Ιερές Μόνες, ενώ για πρώτη φορά επισκέφθηκε και την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου με την ιδιότητα του Υπουργού Υγείας.

Ωστόσο συγκίνηση προκάλεσε η αναφορά του κ. Πλεύρη στη περιπέτεια που είχε πριν έξι χρόνια και όπως εξομολογήθηκε κατάφερε να βγει νικητής με τη βοήθεια και τη χάρη της Παναγίας της Παραμυθίας.

“Σήμερα το ότι είμαι εδώ το χρωστώ στην Παναγία“, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πλεύρης αναφερόμενος στην περιπέτεια υγείας, που είχε πριν έξι χρόνια και το προσωπικό θαύμα που βίωσε ο ίδιος, από την Παναγία Παραμυθία.

“Στις 17 Νοεμβρίου αποσωληνώθηκα με την ευλογία της Παναγίας της Παραμυθίας, την οποία δεν την γνώριζα. Θυμάμαι σας πήρα τηλέφωνο, αφού είχα περάσει την όλη περιπέτεια και σας είπα ότι είδα ένα πολύ περίεργο όνειρο, να βρίσκομαι σε ένα ξωκλήσι εδώ στο Βατοπαίδι, να ανοίγω μια πόρτα και να βλέπω μία εικόνα που δεν την είχα ξαναδεί”, ανέφερε ο κ. Πλεύρης περιγράφοντας τα όσα βίωσε τότε.

Ο υπουργός ευχήθηκε η Παναγία να δίνει δύναμη έτσι ώστε, να συνεχίσει να μεταβαίνει στο Βατοπαίδι, για να την προσκυνήσει και να προσευχηθεί.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ