Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΗ Anytime της INTERAMERICAN Χρυσός Χορηγός του TEDxPanteionUniversity 2021

Η Anytime της INTERAMERICAN Χρυσός Χορηγός του TEDxPanteionUniversity 2021

H Anytime της INTERAMERICAN, η πρώτη direct ασφάλιση στην Ελλάδα, είναι φέτος ο χρυσός χορηγός του TEDxPanteionUniversity, καθώς συμμετέχει ενεργά στην ενημέρωση των νέων για ασφαλή οδήγηση.

Με βασικό σκοπό τον περιορισμό των τροχαίων ατυχημάτων και αποστολή της «να συμβάλλει, ώστε οι άνθρωποι να ζουν ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα», υποστηρίζει την ενέργεια του Παντείου Πανεπιστημίου, ενισχύοντας την ιδέα της ασφάλειας.

Το TEDxPanteionUniversity μετά από ένα χρόνο απουσίας επιστρέφει δυναμικά, το Σάββατο 12 Ιουνίου 2021, στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, με το πρώτο drive-in event στην Ελλάδα που αποτελεί το πέμπτο κατά σειρά event του Πανεπιστημίου και τίτλο “Incentive”.

Το φετινό event επικεντρώνεται στο «κίνητρο», μια έννοια αρκετά αφηρημένη και προσωπική για τον καθένα, η οποία θα εκτυλιχθεί από τις εμπειρίες που θα μοιραστούν οι καταξιωμένοι ομιλητές που φιλοξενούνται. Στόχος τους είναι η επαφή με το κοινό και ο προβληματισμός για την επιρροή που ασκούν τα κίνητρα στον τρόπο αντίληψης, στη διαμόρφωση της προσωπικότητας και του χαρακτήρα των ανθρώπων. Μια σκέψη που αποτέλεσε άλλωστε και έμπνευση για το θέμα της φετινής εκδήλωσης.

Σε έναν κόσμο γεμάτο νέες προκλήσεις, η Anytime της INTERAMERICAN βρίσκεται και πάλι δίπλα στους νέους. Επαναπροσδιορίζει την έννοια της ασφάλειας, προσφέροντας καινοτόμες ιδέες και προϊόντα νέας γενιάς, που ξεπερνούν τα παραδοσιακά όρια της ασφάλισης και δίνουν καθημερινή αξία στη ζωή των ανθρώπων. Εξασφαλίζει, έτσι, μία μοναδική εμπειρία οδήγησης, περνώντας το δικό της κοινωνικό μήνυμα για την οδική ασφάλεια και τη βελτίωση της συμπεριφοράς κατά την οδήγηση, στη βάση του κεντρικού μηνύματος του event για την αξία της διάδοσης των ιδεών: «Ideas Worth Spreading».

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ