Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΕΡΓΕΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΗ Active Energy Solutions στην λίστα των Financial Times με τις ταχύτερα...

Η Active Energy Solutions στην λίστα των Financial Times με τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες

Στη λίστα των Financial Times με τις 1.000 Ταχύτερα Αναπτυσσόμενες Εταιρείες στην Ευρώπη (FT 1000: Europe’s Fastest Growing Companies), συμπεριλαμβάνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά, η ελληνική εταιρεία η Active Energy Solutions, κατακτώντας την 35η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη και ταυτόχρονα την 1η θέση στην κατηγορία που δραστηριοποιείται, “Energy & Utilities”.

Η λίστα, η οποία συντάσσεται σε συνεργασία με την εταιρεία ερευνών Statista, αναδεικνύει τις κορυφαίες επιχειρήσεις της Ευρώπης, που έχουν επιτύχει το υψηλότερο ποσοστό αύξησης εσόδων μεταξύ 2018 και 2021. Ειδικότερα, το 2021, η Active Energy Solutions κατέγραψε απόλυτο ρυθμό ανάπτυξης 1979,82% σε σύγκριση με το 2020, επίδοση που είναι η υψηλότερη βαθμιαία κατάταξη για ελληνική εταιρεία, σύμφωνα πάντα με τη λίστα FT 1000 Europe’s Fastest Growing Companies των Financial Times.

Στο πλαίσιο της διάκρισης της Αctive Energy Solutions από τους Financial Times, ο CEO της εταιρείας, Bασίλης Λαζαρίδης δήλωσε σχετικά: «Η ανάδειξη της Active Energy Solutions, για ακόμα μια χρονιά, μεταξύ των ταχύτερα αναπτυσσόμενων εταιρειών στην Ευρώπη, καταλαμβάνοντας μάλιστα την υψηλότερη θέση μεταξύ των ελληνικών επιχειρήσεων, αποτελεί για εμάς μια σημαντική διάκριση που αναγνωρίζει τη δυναμική, τις επιδόσεις και τις προοπτικές της εταιρεία μας.

Παρά το ευμετάβλητο εξωτερικό περιβάλλον και τις προκλήσεις σε διεθνές επίπεδο, η εταιρεία συνέχισε την αναπτυξιακή της πορεία, καταγράφοντας εντυπωσιακές επιδόσεις και υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης. Με όχημα την αειφόρο ανάπτυξη, στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ), προσαρμοσμένες στις σύγχρονες ανάγκες, εστιάζοντας στη διαμόρφωση ενός πιο βιώσιμου μέλλοντος για εμάς και τον πλανήτη μας».

Η Active Energy Solutions, από την ίδρυσή της το 2014, μέχρι και σήμερα, έχει διαγράψει μια δυναμική πορεία, αναπτύσσοντας τη δραστηριότητά της, εντός και εκτός ελληνικών συνόρων.

Στο χαρτοφυλάκιο της περιλαμβάνονται οι μεγαλύτερες εταιρείες της αγοράς ενέργειας, κατασκευαστικοί όμιλοι με δραστηριότητα στην πράσινη ενέργεια, καθώς και επενδυτές του κλάδου. Με αποδεδειγμένη εμπειρία και ένα ισχυρό track record στην ανάπτυξη ενεργειακού εξοπλισμού όπως φωτοβολταϊκών πάνελ, inverters, μπαταριών, συστημάτων αποθήκευσης και φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων DC, σήμερα αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους διανομείς εξοπλισμού για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (ΑΠΕ), σε Ελλάδα και Κύπρο.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ