Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΗ ΕΚΟ στηρίζει ως Μεγάλος Χορηγός την επιστροφή του “EKO Acropolis Rally”στο...

Η ΕΚΟ στηρίζει ως Μεγάλος Χορηγός την επιστροφή του “EKO Acropolis Rally”στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ της FIA!

Όλα τα φώτα του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού στρέφονται και πάλι στην Ελλάδα, όπου με μεγάλο χορηγό, για ακόμη μια χρονιά, την ΕΚΟ θα διεξαχθεί τον προσεχή Σεπτέμβριο το “EKO Acropolis Rally”, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA!

Το ιστορικό και εμβληματικό «Ράλλυ των Θεών», όπως έχει γίνει διεθνώς γνωστό, επανέρχεται στο προσκήνιο έπειτα από την απόφαση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA) να το εντάξει στο πρόγραμμα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ (WRC), μετά από 8 χρόνια απουσίας από τη διοργάνωση. Θα αποτελέσει τον 9ο γύρο του WRC, αντικαθιστώντας το Ράλλυ της Χιλής, ενώ έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία του στο θεσμό και  για το 2022.

Η ΕΚΟ, ως η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία εμπορίας καυσίμων η οποία στηρίζει διαχρονικά τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, στάθηκε δίπλα στο κορυφαίο ελληνικό Ράλλυ στα κρίσιμα χρόνια που προηγήθηκαν από το 2011 μέχρι σήμερα και πλέον, με ιδιαίτερη υπερηφάνεια, παρέχει και φέτος –ως μεγάλος χορηγός– τα εχέγγυα για τη μόνιμη επιστροφή του “EKO Acropolis Rally” στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ της FIA, όπου δικαιωματικά ανήκει!

Σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΠΕ, καθώς και Προέδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ, κ. Ανδρέας Σιάμισιης, επεσήμανε:

«Στην ΕΚΟ, εκτός από χαρά αισθανόμαστε υπερηφάνεια, γιατί ο μεγαλύτερος ελληνικός αγώνας Ράλλυ επιστρέφει στον κορυφαίο θεσμό της διοργάνωσης, έχοντας την ισχυρή δέσμευση της μεγαλύτερης ελληνικής εταιρίας εμπορίας καυσίμων, που εγγυάται διαχρονικά την άψογη και πετυχημένη διεξαγωγή του. Αποτελεί, ταυτόχρονα, μια δικαίωση για την επιμονή που δείξαμε πάνω από μια δεκαετία, να συνεχίζουμε να στηρίζουμε ως μεγάλος χορηγός το “ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις” στα δύσκολα χρόνια που μεσολάβησαν μέχρι σήμερα.

Πλέον, σε μια περίοδο που η Ελλάδα επανακάμπτει με σταθερούς ρυθμούς στο διεθνές προσκήνιο και κτίζει ένα βιώσιμο μέλλον ανάπτυξης, διοργανώσεις όπως το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις θα πρέπει να αποτελέσουν ένα μόνιμο σημείο αναφοράς ως αναπόσπαστο κομμάτι του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA. Με την εγγύηση της ΕΚΟ ως μεγάλου χορηγού, την ισχυρή υποστήριξη της Πολιτείας, τη διαρκή δέσμευση των διοργανωτών και την συνδρομή από άλλες μεγάλες ελληνικές εταιρίες που αγκαλιάζουν φέτος τον θεσμό, είμαι αισιόδοξος ότι θα μπορέσουμε να διαμορφώσουμε τις προϋποθέσεις για την επιστροφή του Ράλλυ Ακρόπολις στην κορυφή του κόσμου του μηχανοκίνητου αθλητισμού.»

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ