Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΗ Εθνική Τράπεζα στηρίζει τη βιώσιμη ανάπτυξη με το Πράσινο Δάνειο Αστυπάλαια

Η Εθνική Τράπεζα στηρίζει τη βιώσιμη ανάπτυξη με το Πράσινο Δάνειο Αστυπάλαια

Η Εθνική Τράπεζα συμμετέχει ενεργά στο νέο πρόγραμμα «Astypalea: Smart & Sustainable Island», που έχει ως στόχο τη μετεξέλιξη του νησιού της Αστυπάλαιας στο πρότυπο της κλιματικά ουδέτερης κινητικότητας, μέσω της επένδυσης της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Volkswagen και του Ελληνικού Δημοσίου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, προβλέπεται η σταδιακή αντικατάσταση των συμβατικών οχημάτων με ηλεκτρικά. Στο πλαίσιο αυτό, η Εθνική Τράπεζα προσφέρει αποκλειστικά για τους κατοίκους του νησιού Αστυπάλαια το νέο προνομιακό δανειακό προϊόν «Πράσινο Δάνειο – Αστυπάλαια».

Με το «Πράσινο Δάνειο – Αστυπάλαια» παρέχεται στους μόνιμους κατοίκους του νησιού η δυνατότητα χρηματοδότησης της αγοράς καινούργιου ηλεκτρικού οχήματος (ηλεκτρικού αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας, σκούτερ, ποδηλάτου, πατινιού), ενώ παράλληλα υφίσταται η δυνατότητα χρηματοδότησης και του κόστους αγοράς και εγκατάστασης του έξυπνου οικιακού φορτιστή.

Με ένα ιδιαιτέρως χαμηλό επιτόκιο (Euribor 3M + 3,95%), πλήρη απαλλαγή από τη δαπάνη αξιολόγησης αιτήματος και την εφάπαξ λειτουργική διαχειριστική δαπάνη (100% έκπτωση) και χωρίς τη λήψη εξασφαλίσεων, το Πράσινο Δάνειο Αστυπάλαια αποτελεί την ιδανική λύση χρηματοδότησης για την αγορά ηλεκτρικού οχήματος. Επιπροσθέτως, οι ενδιαφερόμενοι είναι δυνατό να επωφεληθούν από την επιδότηση του Ελληνικού Δημοσίου που ανέρχεται έως και €12.000 ειδικά για τους κατοίκους της Αστυπάλαιας μέσω της πλατφόρμας e-astypalea.

Οι κάτοικοι της Αστυπάλαιας έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν την αίτησή τους είτε μέσω του Καταστήματος ΕΤΕ που θα επιλέξουν για την εξυπηρέτησή τους, είτε τηλεφωνικά (μέσω του Contact Center ΕΤΕ – καλώντας στον αρ. 210 48 48 484) με ηλεκτρονική αποστολή μέσω e-mail όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών και λήψη του δανείου εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Η Εθνική Τράπεζα συμμετέχει σε αυτό το πρωτοποριακό για τη χώρα μας έργο, αναδεικνύοντας για ακόμη μια φορά τον ισχυρό περιβαλλοντικό και κοινωνικό της προσανατολισμό. Το Πράσινο Δάνειο Αστυπάλαια εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο πρωτοβουλιών για τη στήριξη της Βιώσιμης Ανάπτυξης, που αποτελεί βασική στρατηγική της προτεραιότητα.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ