Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕυρωπαϊκό στίβου: Τεντόγλου, Καραλής και Ανδρικόπουλος πνίγηκαν στις αγκαλιές των παιδιών

Ευρωπαϊκό στίβου: Τεντόγλου, Καραλής και Ανδρικόπουλος πνίγηκαν στις αγκαλιές των παιδιών

Με τα υπέροχα χαμόγελα, τα οποία συνοδεύουν την κατάκτηση των τριών μεταλλίων, επέστρεψε θριαμβεύτρια η αποστολή της εθνικής μας ομάδας στίβου από το Πανευρωπαϊκό της Κωνσταντινούπολης.

Το ασημένιο του Εμμανουήλ Καραλή χτες στο επί κοντώ, ακολούθησε το χρυσό του Μίλτου Τεντόγλου στο μήκος και το ασημένιο του Νίκου Ανδρικόπουλου στο τριπλούν.

Οι αγώνες που φιλοξενήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη συγκίνησαν τον έλληνες αθλητές μας, καθώς βίωσαν εκπληκτικά συναισθήματα από την υποστήριξη ελλήνων φιλάθλων.

Πολλά ήταν παιδιά που θέλησαν να τους αγκαλιάσουν για να τους δώσουν συγχαρητήρια, με τους τρεις αθλητές να βγάζουν φωτογραφίες μαζί τους για να απαθανατίσουν τις όμορφες στιγμές.

“Δεν θα έλεγα ότι βούρκωσα. Απλώς συγκινήθηκα γιατί είχε γεμίσει η κερκίδα με Έλληνες που έψελναν τον εθνικό ύμνο και ήταν μία ωραία ατμόσφαιρα. Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο. Και τα 19 παιδιά δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας. Συγχαρητήρια σε όλους. Κάναμε ωραίο αγώνα, είχαμε αρκετούς τελικούς, είχαμε 2 ακόμα μετάλλια με τους Καραλή και Ανδρικόπουλο”, δήλωσε ο Μίλτος Τεντόγλου.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ