Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΕυρήματα για Creta Farms

Ευρήματα για Creta Farms

Μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας να παραμένουν στο σκάνδαλο Folli-Follie και τα… κατορθώματα των Κουτσολιούτσων, με το θέμα να “πουλάει” και πολιτικά/κομματικά αλλά, απ΄ ότι μαθαίνω, μία άλλη περίπτωση κακοδιαχείρισης (sic) έρχεται στο προσκήνιο. 

Εισηγμένη και αυτή, επίσης με έντονο οικογενειακό χρώμα, και σωστά μαντέψατε, πρόκειται για τα “έργα και ημέρες” των Δομαζάκηδων, στην Creta Farms. 

Η Deloitte έχει ολοκληρώσει το πόρισμα ελέγχου, και απ’ ότι πληροφορούμαι, τα ευρήματα είναι συγκλονιστικά σε σημείο που στους νομικούς κύκλους προεξοφλείται, η, κατ’ αρχήν, επίσκεψη των αδελφών αλλά και μελών του (τότε) διοικητικού συμβουλίου στην αρμόδια εισαγγελεία.   

Τι για εκροές από το ταμείο της εταιρείας προς προσωπικούς λογαριασμούς ακούω, τι για υπερτιμολογήσεις μου λένε και πολλά ακόμη, που στοιχειοθετούν σοβαρές περιπτώσεις.    

Για την ιστορία, ένα μόνο θα σας θυμίσω, το δάνειο (ύψους 15 εκατ.) που είχε λάβει η-τότε- διοίκηση της Creta Farms από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (Μάιος 2016) είχε ληφθεί επί ημερών γενικής διεύθυνσης Κωνσταντίνου Φρουζή.

Μάλιστα, στο περιθώριο της εκδήλωσης που είχε γίνει τότε (στο roof του Hilton) είχα θέσει συγκεκριμένα ερωτήματα τόσο στον διευθύνοντα σύμβουλο (τότε) όσο στον ένα εκ των δύο αδελφών, καθώς η Creta Farms ήταν η πρώτη (και από τις ελάχιστες, στη συνέχεια) ελληνικές εταιρείες που συνήψαν συμφωνία χρηματοδότησης από την ΕΤΕπ.   

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ