Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΕΤΑΔ: Στις 7/7 ο διαγωνισμός για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά

ΕΤΑΔ: Στις 7/7 ο διαγωνισμός για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά

Σε συνέχεια της από 4/6/2021 προκήρυξης του Ανοικτού Πλειοδοτικού Διαγωνισμού για την Πώληση ακινήτου της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. στην περιοχή των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.e-publicrelaestate.gr, η ΕΤΑΔ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για το χρονοδιάγραμμα του σχετικού διαγωνισμού:

(i) Έως τη Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021, στις 12:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος, είναι η προθεσμία υποβολής του Φακέλου Δικαιολογητικών Εγγράφων Συμμετοχής. Η υποβολή του Φακέλου γίνεται στα Γραφεία της ΕΤΑΔ, Βουλής 7, Αθήνα (2ος όροφος – Πρωτόκολλο), υπόψη της Επιτροπής Διαγωνισμού.

(ii) Δοκιμαστική εικονική δημοπρασία – ενδεικτική ημερομηνία Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021. Μετά την αξιολόγηση των Φακέλων Συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι των οποίων τα Δικαιολογητικά Έγγραφα Συμμετοχής κριθούν πλήρη, σύμφωνα με τους όρους Διαγωνισμού, θα προσκληθούν εγγράφως να συμμετάσχουν σε δοκιμαστική δημοπρασία.

(iii) Ενδεικτική ημερομηνία ηλεκτρονικού διαγωνισμού – Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021. Μετά την αξιολόγηση των Φακέλων συμμετοχής οι συμμετέχοντες που πληρούν τα κριτήρια διαγωνισμού θα κληθούν να συμμετάσχουν στην ηλεκτρονική δημοπρασία, δηλαδή στην υποβολή της οικονομικής προσφοράς τους.

Σημειώνεται ότι την Τρίτη 22 Ιουνίου έληξε και η προθεσμία υποβολής αιτήματος απόκτησης πρόσβασης στο εικονικό γραφείο δεδομένων (VDR). Ωστόσο, σημειώνεται ότι η απόκτηση πρόσβασης στο VDR δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό.

Υπενθυμίζεται ότι η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε προκήρυξε εκ νέου Ηλεκτρονικό Ανοικτό Πλειοδοτικό Διαγωνισμό διαγωνισμού για την πώληση του ακινήτου της στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, στο πλαίσιο της βέλτιστης αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας της και της μεταρρυθμιστικής πολιτικής της ελληνικής Κυβέρνησης.

Το σχετικό Τεύχος της Προκήρυξης και διευκρινήσεις σε ερωτήματα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΤΑΔ www.hppc.gr και στην ηλεκτρονική πλατφόρμα www.e-publicrealestate.gr.

Η ανάδειξη του Οριστικού Πλειοδότη του Διαγωνισμού θα γίνει με αποκλειστικό κριτήριο το υψηλότερο προσφερόμενο τίμημα, το οποίο δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να υπολείπεται της Τιμής Εκκίνησης.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της ΕΤΑΔ www.e-publicrealestate.gr και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εγγραφούν στην ανωτέρω πλατφόρμα και να υποβάλουν Φάκελο Δικαιολογητικών Εγγράφων Συμμετοχής, σύμφωνα με τη διαδικασία που αναφέρεται στο Τεύχος Προκήρυξης, έως τη Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021, 12.00 ώρα Ελλάδος.

Για όλες τις πληροφορίες και λεπτομέρειες του διαγωνισμού οι ενδιαφερόμενοι/ συμμετέχοντες μπορούν να επισκέπτονται τον παρακάτω σύνδεσμο εδώ και να απευθύνουν ερωτήματα περί του Ακινήτου και του Διαγωνισμού στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], αναφέροντας τον Κωδικό του Διαγωνισμού «Q 110046» ή/και το όνομα του Ακινήτου.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ