Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕξωπραγματικό: 300 εκατ. για δύο χρόνια στον Ρονάλντο!

Εξωπραγματικό: 300 εκατ. για δύο χρόνια στον Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι απλά σε θέση να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα, εάν το αποφασίσει, μετά την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι ο ίδιος η μπάνκα από μόνος του…

Διαβάστε και προσπαθείστε να μη σας πιάσει ζαλάδα. Ο σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Daily Mirror», αν και 37 ετών, έχει στα χέρια του μια… ασύλληπτη πρόταση από την Αλ Νασρ. Καθώς η ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα φέρεται να του προσφέρει, ούτε 100, ούτε 200, αλλά 305 εκατομμύρια δολάρια για διετές συμβόλαιο συνεργασίας!!

Οκ, είναι ο Κριστιάνο, όμως τα συγκεκριμένα χρήματα ξεπερνούν τα όποια όρια της ποδοσφαιρικής λογικής υπάρχουν ακόμη. Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ ο πορτογάλος εξετάζει σοβαρά να συνεχίσει από τον Ιανουάριο την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Ρονάλντο είχε εβδομαδιαίες αποδοχές πάνω από 500.000 λίρες στους «κόκκινους διαβόλους» και τον περασμένο Ιούλιο απέρριψε πρόταση 245 εκατομμυρίων δολαρίων από την Αλ Χιλάλ.

Στο Μουντιάλ που βρίσκεται σε εξέλιξη, είναι ο μοναδικός από τους 831 συμμετέχοντες που δεν ανήκει σε ομάδα…

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ