Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΕντολή Μητσοτάκη να... προσεχθούν οι νέοι

Εντολή Μητσοτάκη να… προσεχθούν οι νέοι

Τις ερχόμενες ημέρες η κυβέρνηση θα ακολουθήσει έντονη πολιτική παραινέσεων προς τη νεολαία, προκειμένου να αποφεύγονται κατά τις συναθροίσεις τους οι, ελαφρά τη καρδία, συμπεριφορές.

Ο πρωθυπουργός σε καμία περίπτωση δεν προκρίνει μέτρα αστυνομικού χαρακτήρα, ούτε θεωρεί πως η κυβέρνηση πρέπει να παίζει το ρόλο του παιδονόμου. Η υπεύθυνη στάση των νέων πρέπει να είναι η μεγάλη συμμετοχή στους εμβολιασμούς. Αυτή είναι η επιχειρηματολογία του Μαξίμου και θα επιχειρήσει να περάσει το μήνυμα με κάθε τρόπο.

Την κυβέρνηση ανησυχούν έντονα τα λεγόμενα κορωνοπάρτι. Αντιλαμβάνονται οι επιτελείς του Μαξίμου ότι η φύση των νέων ανθρώπων είναι να επικοινωνούν, αλλά επισημαίνουν ότι πρέπει να ακολουθηθούν ορισμένες σταθερές που έχουν ως πρώτο μέλημα την αποκλιμάκωση της πανδημίας για να μην υπάρξουν πισωγυρίσματα.

Οι υπολογισμοί, βάσει του σχεδίου, λένε ότι είναι εφικτή η γενική ανοσία μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, προκειμένου η χώρα να θωρακιστεί ενόψει φθινοπώρου. Εάν πάει καλά και ο εξωτερικός τουρισμός, τότε τα δεδομένα θα είναι εξαιρετικά θετικά για τη χώρα.

Με τους νέους επικοινωνούμε και προσπαθούμε να τους πείσουμε για την ορθότητα της πολιτικής του εμβολιασμού. Δεν τους καταδιώκουμε, είναι η χαρακτηριστική φράση συνεργατών του πρωθυπουργού.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ