Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤΟΥΡΙΣΜΟΣΔ.Φραγκάκης: Η αγορά του Ισραήλ είναι εξαιρετικά σημαντική για την χώρα μας

Δ.Φραγκάκης: Η αγορά του Ισραήλ είναι εξαιρετικά σημαντική για την χώρα μας

Στο Τελ Αβίβ βρίσκεται ο Γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης, όπου στα πλαίσια της τουριστικής έκθεσης IMTM έχει σειρά επαφών με παράγοντες της ισραηλινής αγοράς. 

   Ο κ. Φραγκάκης είχε μεταξύ άλλων συναντήσεις με εκπροσώπους αεροπορικών εταιρειών και tour operators όπως η Arkia, η TUS, η sundor και η WTC. 

   Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων ο κ Φραγκάκης έθεσε τους στρατηγικούς στόχους της χώρας μας για το επόμενο διάστημα και ζήτησε την συνδρομή τους για χρονική και χωρική επέκταση της παρουσίας των ισραηλινών επισκεπτών στην Ελλάδα. 

   Ο ΓΓ του ΕΟΤ θα συναντηθεί και με την ηγεσία της ιστορικής ομάδας μπάσκετ Maccabi Tel Aviv προκειμένου να συζητήσει τη συνέχιση της συνεργασίας με τον ΕΟΤ. 

   Ο ΓΓ του ΕΟΤ συνοδευόμενος από τον Έλληνα πρέσβη κ. Λουκάκη και στελέχη του οικονομικού τμήματος της ελληνικής πρεσβείας περιηγήθηκε στο περίπτερο του Οργανισμού . 

   Σε δήλωση του ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ επεσήμανε ότι: “Η αγορά του Ισραήλ είναι εξαιρετικά σημαντική για την χώρα μας. Το 2022 έκλεισε με συνολική αύξηση των αφίξεων από το Ισραήλ σε σχέση με το 2019. Ειδικά στην Αθήνα η αύξηση έφτασε στο 19% σε σχέση με το 2019. Παράλληλα παρατηρήθηκε και αύξηση των ταξιδιών σε λιγότερο δημοφιλείς προορισμούς εντός της χώρας μας, κάτι που αποτελεί ζητούμενο για τον τουρισμό μας. Η αγορά του Ισραήλ έχει σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης και στον ΕΟΤ φροντίζουμε να τις καλλιεργούμε με τις κατάλληλες συνεργασίες.”

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ