Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΔυνατό πρόγραμμα σήμερα με αγώνες από Super League, La Liga και Serie...

Δυνατό πρόγραμμα σήμερα με αγώνες από Super League, La Liga και Serie A

  • Ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις από το Pamestoixima.gr

Με σημαντικές αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Super League ολοκληρώνεται η 12η αγωνιστική με τους αγώνες Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα (19:00) και Ιωνικός-ΠΑΟΚ (21:30).

Ο Βόλος θέλει να συνεχίσει την εντυπωσιακή πορεία του για να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα προσπαθεί να απομακρυνθεί από τις επικίνδυνες θέσεις.

Ο Ιωνικός προέρχεται από την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με 0-2 κατά του ΟΦΗ και θέλει να «ξεκολλήσει» από την τελευταία θέση. Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες με το 2-0 κατά του ΠΑΣ Γιάννινα και κυνηγάει το τρίποντο για να πλησιάσει τους πρωτοπόρους.

Η αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις»

Στους αγώνες της Super League, Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα και Ιωνικός-ΠΑΟΚ το Pamestoixima.gr προσφέρει την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή τους.

Στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζουν ακόμα τα 2 ματς της Serie A, Βερόνα-Γιουβέντους (19:30), Λάτσιο-Μόντζα (21:45), τα 3 παιχνίδια της La Liga, Βαγιεκάνο-Θέλτα (20:00), Βαλένθια-Μπέτις (21:00) και Ρεάλ Μαδρίτης-Κάντιθ (22:30) και η αναμέτρηση του League Cup Αγγλίας, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άστον Βίλα (22:00).

Πολλές στοιχηματικές επιλογές προσφέρει το Pamestoixima.gr για όλους τους αγώνες τόσο πριν από την έναρξη όσο και κατά τη διάρκειά τους.

Επιλογές για γκολ, σκορ οποιαδήποτε στιγμή και σκόρερ

Με ενισχυμένες αποδόσεις προσφέρονται τα ακόλουθα ειδικά στοιχήματα:

  • Βερόνα-Γιουβέντους: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’–Σκορ 0-2 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα–Να σκοράρει ο Άνχελ Ντι Μαρία.
  • Βαλένθια-Μπέτις: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’–Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Ιωνικός-ΠΑΟΚ: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’–Σκορ 0-2 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Λάτσιο-Μόντζα: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’–Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Ρεάλ Μαδρίτης-Κάντιθ: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’–Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα–Να σκοράρει ο Καρίμ Μπενζεμά.

Η σημερινή προσφορά για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, στο Κατάρ.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει καθημερινά ένα ειδικό μακροχρόνιο ειδικό στοίχημα με ενισχυμένη απόδοση για την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση. Η σημερινή προσφορά είναι για την πρόκριση της Αγγλίας στα ημιτελικά.

Η Αγγλία παίρνει μέρος στον 2ο όμιλο με το Ιράν, τις ΗΠΑ και την Ουαλία. Δίνει το πρώτο της παιχνίδι τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, στις 15:00, με το Ιράν. Θεωρείται ως ένα από τα φαβορί για να κατακτήσει το τρόπαιο, μαζί με τη Βραζιλία, την Αργεντινή, την Γαλλία, την Ισπανία και τη Γερμανία.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ