Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΒόλος: Ομάδα ανηλίκων απείλησε άνδρα γιατί δεν έλεγε τι ομάδα είναι

Βόλος: Ομάδα ανηλίκων απείλησε άνδρα γιατί δεν έλεγε τι ομάδα είναι

Φραστική επίθεση από ομάδα τεσσάρων ανηλίκων, που μάλιστα απείλησαν να τον χτυπήσουν, αν δεν τους έλεγε τι ομάδα είναι, δέχτηκε σύμφωνα με καταγγελία του ιδίου στα τοπικά ΜΜΕ, χθες το πρωί, σχεδόν έξω από το πρώην Πολυκλαδικό Ν. Ιωνίας Βόλου ένας 50χρονος συμπολίτης, την ώρα που περπατούσε για να πάει στο κλειστό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας.

Όπως αναφέρει, ο παθών, ενώ περπατούσε σε πεζοδρόμιο όπου βρισκόταν περίπου 12 παιδιά, μια ομάδα τεσσάρων ατόμων, μεταξύ 14-17 χρόνων του κινήθηκαν στο μέρος του και τον ρώτησαν τι ομάδα είναι…

Ο συμπολίτης τους είπε ότι θα μπορούσε να είναι και πατέρας τους, αλλά, σύμφωνα με τον ίδιο, οι ανήλικοι συνέχισαν να τον ρωτάνε, κάνοντας παράλληλα κινήσεις να τον χτυπήσουν, ενώ ο ένας προσπάθησε να τον χτυπήσει με το πόδι στο πρόσωπο…
Ο 50χρονος αναφέρει ότι δεν έδειξε σημάδια φόβου, δεν απάντησε και τρία παιδιά του είπαν «μπάρμπα θα λες … ΠΑΟΚ» και στη συνέχεια απομακρύνθηκαν!

Ο συμπολίτης διερωτάται αν θα έχουν μιμητικές επιθέσεις… όπως έγινε στη Θεσσαλονίκη με νεαρό οπαδό του Άρη και τονίζει ότι έκανε καταγγελία για το περιστατικό και στην Αστυνομία.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ