Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΒρήκε τη...λύση ο Τσίπρας

Βρήκε τη…λύση ο Τσίπρας

Δεν χρειάστηκαν παρά λίγα 24ωρα για να επιβεβαιώσει ο Αλέξης Τσίπρας, ότι αρνείται για άλλη μια φορά την πραγματικότητα που διαμόρφωσε το εκλογικό αποτέλεσμα. Ο ορισμός της εκλογικής επιτροπής, και η απόφαση να δίνει…άδεια το Γραφείο Τύπου για να βγεί κάποιος στα κανάλια, δείχνει ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ λειτουργεί υπό καθεστώς πανικού. Και μάλιστα όταν διαπιστώνω ότι αντί να βάλει κυρώσεις στον εαυτό του έβαλε σε όλους τους άλλους πλην του ιδίου.

Βέβαια θα μου πείτε ότι τις κυρώσεις στον Τσίπρα τις επέβαλε ο ελληνικός λαός. Με το ότι τον καταδίκασε σε προσωπικό επίπεδο και όχι μόνο σε κομματικό. Το 20% και κάτι που έλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν προσωπική ήττα του ίδιου του Προέδρου του και όχι των στελεχών που αποφάσισε να ρίξει στην θάλασσα για να σωθεί ο ίδιος. Δηλαδή η …λύση που βρήκε ο Τσίπρας, ήταν να απομακρύνει τον Νάσο Ηλιόπουλο και την Ολγα Γεροβασίλη!

Δηλαδή οι ελάχιστοι που διασώθηκαν βρέθηκαν να πληρώνουν και το…μάρμαρο. Και μετά θέλει να πείσει ότι πήρε το μήνυμα.

Η το ότι θέλει να επιβάλει στα Μέσα Ενημέρωσης το ποιους θα καλούν στα κανάλια είναι μια δημοκρατική λύση!

Δηλαδή ο Τσίπρας με αυτές τις κινήσεις εκτιμά ότι θα ανατρέψει το αποτέλεσμα και θα μπορέσει να αποκτήσει ξανά την εμπιστοσύνη των πολιτών. Δεν καταλαβαίνει αυτό που του γράφαμε: ότι αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αρέσει. Οτι το κόμμα του δεν έχασε την περασμένη Κυριακή. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε την επομένη των εκλογών, όταν δεν πήρε ο Πρόεδρός του το μήνυμα να τα αλλάξει όλα. Οχι μόνο σε πρόσωπα, αλλά σε ιδέες και στρατηγικές. Του τα γράφαμε, του τα λέγαμε, αλλά πίστευε ότι μπορούσε να κεερδίσει μόνος του, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του τους πάντες και τα πάντα.

Κλείστηκε αυτάρεσκα στο γραφείο του, περιμένοντας τον Μητσοτάκη να πέσει σαν…ώριμο φρούτο. Ο κόσμος γύρω του άλλαζε και ο ίδιος έμενε ίδιος και απαράλλαχτος. Τώρα μετά το σοκ πιστεύει ότι βρήκε τη λύση επιβάλλοντας κυρώσεις σε όλους τους άλλους εκτός του ιδίου. Το χειρότερο είναι ότι αποφασίζοντας για άλλη μια φορά ότι το κόμμα είναι αυτός και ότι οι “δικοί” του θα περνούν την γραμμή χωρίς παρεκκλίσεις και θα λυθεί το πρόβλημα είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη του. Θα το διαπιστώσει και σε τέσσερις Κυριακές που θα ξαναβρεθεί αντιμέτωπος με τον εαυτό του και τη μοίρα του. Τότε που ο Τσίπας θα είναι πάλι μόνος με τον καθρέφτη του. Και τότε δεν θα υπάρχουν άλλοι για να τους χρεώσει τα δικά του λάθη και επιλογές. Εκτός εάν πιστεύει ότι η Πόπη και η Ράνια θα φέρουν την Ανοιξη, μαζί με κάποιες επιπλέον εμφανίσεις σε πρωινάδικα…

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ