Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΑυτόν τον Υπουργό διώχνει ο Μητσοτάκης

Αυτόν τον Υπουργό διώχνει ο Μητσοτάκης

Ο Πρωθυπουργός το έχει αποφασίσει και διώχνει…. πρωτοκλασάτο υπουργό.!

Ενόψει ανασχηματισμού είναι λογικό να ακούγονται ονόματα υποψηφίων που είναι έτοιμοι να αναλάβουν κάποιο πόστο, αλλα προφανώς ακούγονται και ονόματα προς αποχώρηση.

Αυτό το όνομα όμως που έχει έτοιμο να αλλάξει ο πρωθυπουργός(μεταξύ όλων των άλλων που έχει ήδη αποφασίσει) θα είναι έκπληξη τεράστιου μεγέθους! Πρόκειται για βόμβα μεγατόνων. Πρωτοκλασάτος Υπουργός!

Ο συγκεκριμένος υπουργός ήταν και στο μίνι ανασχηματισμό του χειμώνα ένα από τα φαβορί για αλλαγή, τον έσωσε όμως μια λανθασμένη;;; πολιτική κίνηση.

Θα σας πω μια ιστορία που συνέβη πολύ πρόσφατα και αποτέλεσε την κορυφή του παγόβουνου. Ο Υπουργός λοιπόν ενώ θεωρείται από πολλούς, εντός κι εκτός! ότι έχει κάνει σημαντικό έργο, δεν έχει την αποδοχή του πρωθυπουργού και αυτό τον έχει ενοχλήσει.

Έφτασε λοιπόν στο σημείο(παρόλο που είναι ένας πολύ ψύχραιμος άνθρωπος) σε μια συζήτηση να αντιμιλήσει σε πολύ έντονο ύφος και μάλιστα όπως ανέφερε πρόσωπο που ήταν παρών, να ξεστομίσει και ύβρεις.

Η λανθασμένη ;;;πολιτική κίνηση, το εντός κι εκτός και το ήρεμος, σας βοήθησε φαντάζομαι να καταλάβετε περί ποίου υπουργού πρόκειται. Από αυτόν θα ξεκινήσει ο ανασχηματισμός.

Έπεται συνέχεια…

Το ΜΑΝΤΕΙΟ

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ