Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΑυλαία με δάκρυα για τρεις μεγάλους...

Αυλαία με δάκρυα για τρεις μεγάλους…

Οι φίλαθλοι ήταν τυχεροί που τους είδαν καταρχάς να αγωνίζονται, αλλά και τους έζησαν από κοντά. Προσέφεραν πολλά σπουδαία πράγματα στο ποδόσφαιρο. Όμως επειδή το δημοφιλέστερο άθλημα δεν προκαλεί συναισθήματα μόνο για τα γκολ και τις νίκες, αυτή η ώρα είναι – για εκείνους σίγουρα – ίσως η εντονότερη.

Τρεις μεγάλοι αποχαιρετισμοί κλέβουν λοιπόν την παράσταση, καθώς ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και ο Χοακίν έριξαν οριστικά αυλαία στην τεράστια διαδρομή τους, ενώ και η αποχώρηση του Μπενζεμά από τη Ρεάλ Μαδρίτης, για… άλλες πολιτείες, υπογραμμίζει το τέλος μίας ολόκληρης εποχής.

Ο Ζλάταν ανακοίνωσε πως μία πλούσια καριέρα, γεμάτη γκολ και τίτλους, έφτασε στο τέλος της. Τον Οκτώβριο κλείνει τα 42… Σε ένα κατάμεστο Σαν Σίρο ο Σουηδός γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς της Μίλαν και αποσύρθηκε όπως του αρμόζει.

Με δόξα, τιμές, λατρεία και δάκρυα. Όσο μεγάλος αλλά και σκληρός υπήρξε στα γήπεδα, αυτή την ύστατη ώρα λύγισε…

Στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, μία σχέση ζωής τελείωσε μετά από 14 χρόνια και 24 τίτλους. Ο Καρίμ Μπενζεμά σκόραρε για τελευταία φορά με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, στην ισοπαλία 1-1 με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ο γάλλος επιθετικός αποθεώθηκε από συμπαίκτες και φιλάθλους, αποχαιρέτησε το πιο σημαντικό κεφάλαιο της καριέρας του και παίρνει τον δρόμο για τη Σαουδική Αραβία και την Αλ Ιτιχάντ.

Ένα σύγχρονος αντιστάρ του ποδοσφαίρου έζησε το δικό του γκραν φινάλε στο Μπενίτο Βιγιαμάριν. Ο Χοακίν Σάντσεθ, που καθιερώθηκε ως Χοακίν σκέτο, σε ηλικία…σχεδόν 42 ετών και αυτός (τον Ιούλιο), φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα της Μπέτις και έγινε ο ρέκορντμαν συμμετοχών στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με 622 παιχνίδια.

Κοινό χαρακτηριστικό των τριών τα δάκρυα. Τα δικά μας πάντως ήταν εντονότερα, όταν τους παρακολουθούσαμε να παίζουν, με διαφορετικές κάθε φορά αφορμές…

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ