Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΑρ. Πελώνη: Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας ενδεχόμενες ανακοινώσεις

Αρ. Πελώνη: Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας ενδεχόμενες ανακοινώσεις

«Νομίζω ότι στο τέλος της επόμενης εβδομάδας ενδεχομένως θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάποιες ανακοινώσεις και το λέω γιατί γνωρίζω ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το νυχτερινό ωράριο κυκλοφορίας». Αυτό δήλωσε στον ΣΚΑΙ 100,3 η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος ανέφερε ότι έχουμε μια καλή, πτωτική πορεία του ιού, ωστόσο ο ιός είναι ακόμα εδώ και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

Για την απόφαση της Βρετανίας να μην ανεβάσει την χώρα μας στην πράσινη λίστα, η κα Πελώνη είπε πως αφορά όλες τις ευρωπαϊκές χώρες που αποτελούν τουριστικούς προορισμούς. «Νομίζω ότι είναι γενικότερο το κλίμα που δίνει η βρετανική πλευρά αφήνοντας τις χώρες στην πορτοκαλί λίστα. Ακολουθεί σκληρή γραμμή. Επικοινωνίες γίνονται προφανώς και από τον αρμόδιο υπουργό κ. Θεοχάρη. Και ενημέρωση γίνεται για τα επιδημιολογικά στοιχεία της Ελλάδας. Σεβόμαστε την απόφαση προφανώς, ωστόσο σε μια εποχή που εφαρμόζεται ήδη το Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό covid είναι εκτός κλίματος νομίζω», απάντησε.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ