Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΑπό την... Ελευθεροτυπία, στην... Πυρκάλ- Τρεις στάσεις δρόμος

Από την… Ελευθεροτυπία, στην… Πυρκάλ- Τρεις στάσεις δρόμος

Το ένα μετά το άλλο “χτυπάει” τα projects- που βγαίνουν στο real estate- η Dimand, η εταιρεία του Δημήτρη Ανδριόπουλου, ο οποίος αναδεικνύεται στο νέο ισχυρό όνομα του κλάδου.

Τελευταίο, αυτό που αφορά στο σύνθετο έργο/σχέδιο μετεγκατάστασης εννέα υπουργείων, στον Υμηττό, στις εγκαταστάσεις της παλαιάς Πυρκάλ.       

Η ευρύτερη περιοχή, είναι αλήθεια, πως θεωρείται “γουρλίδικη” για τον big player του real estate, καθώς η ανέλιξη της Dimand σηματοδοτήθηκε από την ανάληψη του έργου ανακατασκευής και μετατροπής του κτηρίου, της παλαιάς Ελευθεροτυπίας, στην Μίνωος.

Τρεις στάσεις δρόμος, σαν να λέμε, εφαλτήριο για μία διαδρομή που στη συνέχεια έφερε το deal για το παλαιό κτήριο του Παπαστράτου, στον Πειραιά, όπως και το project για του πύργου στον Πειραιά, ενώ τελευταία έχει μπει, με αξιώσεις, και στην διεκδίκηση του “Σχεδίου Διπλής Ανάπλασης” (Βοτανικός- Λεωφ. Αλεξάνδρας/γήπεδο ΠΑΟ).

Ένα από τα “χαρτιά” του Δημήτρη Ανδριόπουλου, καθοριστικό για τη μεγέθυνση της Dimand οι συμμαχίες, που “χτίζει” μέσω των έργων, που αναλαμβάνει.

Ο λόγος, για το έργο της Ελευθεροτυπίας όπου κινήθηκε μαζί με την Grivalia (όμιλος Eurobank/Fairfax), του πύργου στον Πειραιά (επίσης με την Grivalia, του project του Βοτανικού, σε συνεργασία με την Prodea και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης & Ανάπτυξης (την γνωστή μας EBRD).

Και έπεται συνέχεια, σύμφωνα με πηγή του είναι μέσα στο project της Πυρκάλ. 

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ