Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΑπό τα ...ημισκούμπρια στον Τζουμάκα

Από τα …ημισκούμπρια στον Τζουμάκα

Τελικά είναι να απορείς με τα όσα συμβαίνουν όσο πλησιάζουμε στις εκλογές. Παρά τα όσα έλεγαν κατά καιρούς τα αριστερά κόμματα, ανακάλυψαν σε ένα ακόμη κομμάτι, τον καπιταλισμό και την αστική δημοκρατία.

Μπροστά στα ψηφαλάκια υποχώρησαν αρχές και αξίες, πρόσωπα και ιδεολογίες. Η Αριστερά του Κύρκου, του Μπανιά και του Λεντάκη πέρασε πια στα ημισκούμπρια, στον Πολάκη και στον Βερναδάκη. Και αυτό στον ΣΥΡΙΖΑ το θεωρούν πρόοδο.

Να μου πεις εδώ δεν τους πειράζει ότι ευρωβουλευτής τους έχει ρεκόρ σπιτιών και τομεάρχης του για τη διαφάνεια βίλα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, που τη νοικιάζει για να τα βγάλει πέρα.

Και παρά ταύτα συνεχίζουν να κουνούν το δάκτυλο, περί ηθικής και πλεονεκτήματος της Αριστεράς.

Η αλήθεια είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας, δεν εκτίμησε τα ημισκούμπρια και τον Μιθριδάτη. Απλά πήρε μολύβι και χαρτί και σκέφθηκε πόσοι είναι οι νέοι ψηφοφόροι. Πάνω από 400.000. Πως μπορούμε να τους κερδίσουμε; Με τύπους όπως ο Μιθριδάτης. Τόσο απλά τα σκέφθηκε και έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του, τις διαδικασίες και άλλα φαιδρά. Ο αρχηγός είναι πάνω από όλους και όλα.

Για αυτό και δεν ασχολήθηκε με τις αναρτήσεις του και με άλλα τινά. Διότι εάν είχε εντάξει η Νέα Δημοκρατία τον Μιθριδάτη, ή κάποιον αντίστοιχο θα ήταν πρώτο θέμα και τα τρόλ του ΣΥΡΙΖΑ θα είχαν ξεσαλώσει καταγγέλλοντας, τον σεξισμό και τον μισογυνισμό του. Ούτε βέβαια πως να ταιριάξεις στο Νότιο Τομέα τον Τζουμάκα με τον Μιθριδάτη.

Τώρα εάν στην Κουμουνδούρου, πιστεύουν ότι όλα αυτά την βοηθάνε θα φανεί. Έτσι και αλλιώς Κυριακή κοντή γιορτή που λέει ο λαός μας.

Οσο για την κυβέρνηση καλό είναι το…αντάρτικο πόλεων με τους Μιθριδάτιδες, αλλά επειδή όλα θα κριθούν στην οικονομία, καλό είναι να ασχοληθούν με αυτό και να δώσουν ανάσες. Να σκεφθούν ξανά την επιταγή ακρίβειας αλλά και το fuell pass. Να βοηθήσουν τον κόσμο, γιατί βλέπω τα πράγματα να σκουραίνουν πάλι στην κοινωνία.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ