Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΑνάπλαση και καθαρισμός του Μητροπολιτικού Πάρκου στο Γουδή

Ανάπλαση και καθαρισμός του Μητροπολιτικού Πάρκου στο Γουδή

Σε επιχείρηση ανάπλασης και καθαρισμού στο Μητροπολιτικό Πάρκο στο Γουδή, στο χώρο δίπλα από τον Ρυθμό προχώρησε ο Δήμος Ζωγράφου σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης του Υμηττού (ΣΠΑΥ).

Συγκεκριμένα, από νωρίς το πρωί ξεκίνησε η αποψίλωση και ο καθαρισμός του χώρου ενώ συνεργεία του ΣΠΑΥ τοποθετήσαν καινούρια παγκάκια και καλάθια απορριμμάτων για τη χρήση τους από τους δημότες.

Στις εργασίες παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Καθαριότητας και Μηχανολογικού Εξοπλισμού Δήμο Μπουλούκο και Πρασίνου Γιάννη Βούρτση. Τον ΣΠΑΥ εκπροσώπησε ο ειδικός συνεργάτης του Προέδρου του Συνδέσμου, Νίκος Κιούσης.

Στόχος του Δήμου Ζωγράφου είναι ο συγκεκριμένος χώρος να γίνει πιο καλαίσθητος και φιλικός προς τους επισκέπτες, καθώς το Μητροπολιτικό Πάρκο στο Γουδή αποτελεί έναν από τους σπουδαιότερους πνεύμονες πρασίνου της πόλης μας.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας, «συνεχίζουμε την εξαιρετική συνεργασία με τον ΣΠΑΥ για την προστασία, τον εξωραϊσμό και τη βελτίωση όλων χώρων γύρω από τον Υμηττό. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του ΣΠΑΥ Γιάννη Κωνσταντάτο και το Δ.Σ. για την άψογη συνεργασία που έχουμε ως τώρα. Ο Δήμος Ζωγράφου είναι και θα συνεχίσει να είναι αρωγός σε κάθε δράση και ενέργεια του ΣΠΑΥ. Η επικείμενη ίδρυση του φορέα για το Μητροπολιτικό Πάρκο στο Γουδή θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο στην αναβάθμιση των περιοχών αυτών που προσελκύουν πάρα πολλούς δημότες και επισκέπτες».

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ