Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑμπέλ Φερέιρα: Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ υποψήφιος για τον πάγκο της...

Αμπέλ Φερέιρα: Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ υποψήφιος για τον πάγκο της Παρί!

Είναι από τους προπονητές που έχουν περάσει από την Ελλάδα, όμως δεν εκτιμήσαμε όσο άξιζε τις ικανότητές τους. Ο λόγος για τον Αμπέλ Φερέιρα.

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ (Από Ιούλιο 2019 έως και Οκτώβριο 2020) και νυν σπουδαίος πρωταγωνιστής στην παγκόσμια ποδοσφαιρική σκηνή με την Παλμέιρας, σύμφωνα με την έγκυρη γαλλική εφημερίδα Equipe, βρίσκεται μεταξύ των υποψηφίων για τον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Για τον…ηλεκτρικό πάγκο της γαλλικής ομάδας, πιο σωστά. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν ο Κριστόφ Γκαλτιέ θα αποχαιρετήσει τους παριζιάνους, καθώς έχασε πόντους μετά τον αποκλεισμό στη φάση των “16” του Champions League, όπως και τις μαζεμένες γκέλες στο πρωτάθλημα.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος, που θα γίνει πραγμτικότητα σύντομα, δεν είναι αρκετή ώστε να τον κρατήσει στη θέση του, διότι είναι γνωστό πως η Παρί Σεν Ζερμέν αναζητά την κατάκτηση και της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη.

Το όνομα του Ζοσέ Μουρίνιο έχει θέσει σοβαρή υποψηφιότητα και είναι λογικό μετά τις επιτυχημένες πορείες στην Ευρώπη, πέρυσι και εφέτος με τη Ρόμα, όμως ο Αμπέλ Φερέϊρα πλέον έχει επίσης προστεθεί στη λίστα.

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ τα τρία τελευταία χρόνια έχει κατακτήσει συνολικά οκτώ τίτλους, με συνεχόμενα Κόπα Λιμπερταδόρες μάλιστα. Η δουλειά και η αποτελεσματικότητά του, σε συνδυασμό με το χαμηλών τόνων προφίλ του, αρέσει στη διοίκηση της Παρί.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ