Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΈνοχος ο ντράμερ που δικάζεται για ασέλγεια σε 6χρονη προτείνει ο εισαγγελέας

Ένοχος ο ντράμερ που δικάζεται για ασέλγεια σε 6χρονη προτείνει ο εισαγγελέας

Να κηρύξει ένοχο τον 70χρονο ντράμερ για την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης 6χρονου κοριτσιού το 2011, ζήτησε από το δικαστήριο ο εισαγγελέας έδρας του μικτού ορκωτού εφετείου. Ζήτησε επίσης να διορθώσει το “δικονομικό ατόπημα” της χορήγησης αναστολής στην έκτιση, που του είχε δοθεί πρωτόδικα. “Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο κατηγορούμενος τέλεσε τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται” είπε ο εισαγγελέας για τον μουσικό, που στο παρελθόν είχε συμμετάσχει στους Πυξ Λαξ, προσθέτοντας πως ο 70χρονος “δεν μπόρεσε να δώσει καμία πειστική απάντηση”.

   Ο εισαγγελικός λειτουργός κάλεσε το δικαστήριο να διορθώσει την αντίφαση και το “δικονομικό ατόπημα του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου” που καταδίκασε τον μουσικό σε κάθειρξη 12 ετών “και παράλληλα του έδωσε τη δυνατότητα να κυκλοφορεί ελεύθερος. Αυτό το ατόπημα καλείστε σήμερα να εξομαλύνετε και να καταργήσετε”.

   Όπως τόνισε ο εισαγγελέας αναφερόμενος στον κατηγορούμενο, που σε βάρος του εκκρεμεί και άλλη υπόθεση για σεξουαλική βία κατά ανηλίκων: “Ο κατηγορούμενος διακατέχεται από έναν διαταραγμένο σεξουαλικό κόσμο, με απουσία ενός αξιακού αισθήματος και απουσία ενοχών. Όλα αυτά συνδυάζονται με μια χειριστική συμπεριφορά του κατηγορουμένου και προς το δικαστήριο…”.

   Απολογούμενος λίγο νωρίτερα, ο 70χρονος μουσικός εμφανίστηκε στο δικαστήριο με καθετήρα και αρνήθηκε την κατηγορία διερωτώμενος “πώς έφθασα σε αυτό το σημείο”, καθώς όπως είπε “υπήρξα στη ζωή μου τίμιος, αγνός, δεν έχω δημιουργήσει ποτέ κανένα πρόβλημα σε κανέναν άνθρωπο”. Είπε επίσης, πως οι γονείς του κοριτσιού το έπεισαν “εκμεταλλευόμενοι την ψυχολογική της αστάθεια”, και πως είναι θύμα. Παράλληλα αναφέρθηκε σε προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

   Ο 70χρονος υποστήριξε ότι οι γονείς του παιδιού που τον κατήγγειλαν, τον εκδικούνται επειδή δεν δέχτηκε να ψευδομαρτυρήσει υπέρ τους. “Με έχουν βάλει στη φυλακή, 70 χρονών, για κάτι που δεν έχω κάνει. Λέει ότι παρενοχλούσα το παιδί της. Τι δουλειά είχα εγώ με το παιδί της; Είχα δουλειά, οικογένεια, φίλους. Θα κάτσω να ασχοληθώ με το παιδί της; Ποιος ο λόγος;” ανέφερε μεταξύ άλλων. Είπε επίσης πως τον Μάιο του 2013, ο πατέρας της ανήλικης του είπε πως θα τον καταγγείλουν και “έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπάει τους ανθρώπους, τους σέβεται. Μέχρι στιγμής, όλοι μου συμπαραστέκονται και πιστεύουν στην αθωότητα μου. Έχω πάρει άλλες αρχές από τους γονείς μου. Ακόμα και τώρα προσπαθώ να βοηθάω τον κόσμο. Κάνω δωρεές στην Εκκλησία, στο Χαμόγελο του Παιδιού, στον ‘Αγιο Κυπριανό, στην Αγία Βαρβάρα, στην Παναγία της Καλαμάτας. Βοηθάμε και εγώ και η σύζυγος. Σέβομαι τους πάντες, από τον ΑμεΑ, μέχρι τον πρωθυπουργό και τον βασιλιά. Θέλουν να καταστρέψουν τη ζωή μου”.

   Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται την ερχόμενη Παρασκευή.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ