Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΕΡΓΕΙΑΚΛΙΜΑΆστατος ο καιρός και σήμερα- Τοπικές βροχές στα βορειοανατολικά

Άστατος ο καιρός και σήμερα- Τοπικές βροχές στα βορειοανατολικά

Σήμερα, Πέμπτη 27 Απριλίου 2023 αναμένονται αρχικά τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες σε τμήματα της Ανατολικής Μακεδονίας, της Θράκης και των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου με σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στα ορεινά τμήματα, ενώ τα φαινόμενα αναμένεται να εξασθενήσουν έως τις βραδινές ώρες.

Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών/ meteo.gr, η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 0 έως 17 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 1 έως 22, στη Θεσσαλία από 1 έως 22 βαθμούς, στην Ήπειρο από 0 έως 21, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 21-22 βαθμούς, στα Επτάνησα από 9 έως 19 και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 7 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε αίθριο γενικά καιρό με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και δυτικά θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ