Δευτέρα, 14 Ιουνίου, 2021
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΧωρίς Μετρό από την έναρξη λειτουργίας έως 10:00 πμ

Χωρίς Μετρό από την έναρξη λειτουργίας έως 10:00 πμ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ακινητοποιημένοι θα είναι σήμερα Τετάρτη, από την έναρξη της λειτουργίας έως τις 10 το πρωί, οι συρμοί του Μετρό λόγω της στάσης εργασίας που ανακοίνωσε το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ) παρά το γεγονός ό,τι το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, μετά την προσφυγή της ΣΤΑΣΥ ΑΕ, την έκρινε παράνομη και καταχρηστική.

Με νεότερο δελτίο τύπου, το ΣΕΛΜΑ ανακοίνωσε ότι η στάση εργασίας στο Μετρό θα πραγματοποιηθεί κανονικά, αφού έχει λάβει και την στήριξη του Εργατικού Κέντρου Αθήνας.

Με ανακοίνωσή του το ΕΚΑ δηλώνει πως στηρίζει έμπρακτα τους εργαζόμενους στο Μετρό (γραμμή 2&3) και το σωματείο ΣΕΛΜΑ, που αγωνίζονται για τα δίκαια αιτήματά τους.

“Οι συνάδελφοι εργαζόμενοι στο μετρό αγωνίζονται για την υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Επιπλέον, όπως καταγγέλλουν σε ανακοίνωσή τους, δεν εφαρμόζονται οι διαδικασίες που προασπίζουν την υγεία των εργαζομένων και τα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΣΤΑ. ΣΥ. έναντι στον covid.  Ζητούν άμεση αγορά ανταλλακτικών για να μειωθούν τα προβλήματα στα δρομολόγια.
Το ΕΚΑ βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων για να προασπίζει με κάθε νόμιμο τρόπο τα δίκαια αιτήματά τους” επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ΕΚΑ.

spot_img
spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img
spot_img