Κυριακή, 9 Μαΐου, 2021
Αρχική ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Τι είναι η υπηρεσία "Pick Up & Drop" που προσφέρει η Nissan...

Τι είναι η υπηρεσία “Pick Up & Drop” που προσφέρει η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης

“Pick Up & Drop” είναι η ονομασία της νέας, καινοτόμου υπηρεσίας που προσφέρει η Νικ. Ι. Θεοχαράκης για το συνεργείο της στην Αθήνα, αναβαθμίζοντας την ασφάλεια και την εμπειρία after sales για τους ιδιοκτήτες Nissan. Η ελληνική αντιπροσωπεία της ιαπωνικής μάρκας στέλνει covid-free οδηγό για να παραλάβει ένα Nissan και να το οδηγήσει στο συνεργείο, χωρίς την παρουσία του ιδιοκτήτη του, ο οποίος λαμβάνει live ενημέρωση για τις εργασίες που γίνονται στο αυτοκίνητό του. Αφού ολοκληρωθούν, του επιστρέφεται με τον ίδιο τρόπο από πιστοποιημένο covid-free οδηγό!

Όπως εξηγεί η Nικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. κατόπιν συνεννόησης με το συνεργείο της εταιρείας, με την υπηρεσία Pick Up & Drop προσφέρονται τα εξής :

  • Έμπειρος οδηγός της Europ Assistance, πιστοποιημένος covid-free, έρχεται στον χώρο σας για την παραλαβή του δικού σας Nissan, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής.
  • Ο οδηγός φωτογραφίζει και καταγράφει λεπτομερώς την κατάσταση και τα στοιχεία του οχήματος, σε ειδική online εφαρμογή (application).
  • O πελάτης, μέσω του κινητού του, λαμβάνει ενημερώσεις για όλα τα στάδια της διαδικασίας (παραλαβή, παράδοση στο συνεργείο, παράδοση του οχήματος κ.α.)
  • Κατά την άφιξη του οχήματος στο συνεργείο, λαμβάνονται εκ νέου φωτογραφίες και όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής / ασφάλειας.
  • Με το πέρας των εργασιών, παραλαμβάνεται το όχημα από τον οδηγό με αντίστοιχες διαδικασίες και ξεκινά η επιστροφή στον κάτοχό του.
  • Κατά την παράδοση του οχήματος στον κάτοχο / ιδιοκτήτη του, γίνεται η απαραίτητη ταυτοποίηση και λαμβάνονται εκ νέου όλα τα σχετικά μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., με συνέπεια και υπευθυνότητα, εφαρμόζει πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων κρατικών φορέων και την σχετική νομοθεσία, προκειμένου να διασφαλιστεί το αγαθό της δημόσιας υγείας. Επιπλέον, με ένα “πακέτο” οδηγιών και συστάσεων για την αντιμετώπιση της πανδημίας από την Nissan Europe, η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, πλαισιώνει με άριστο τρόπο το “πλέγμα” ασφαλείας για το σύνολο των εργαζομένων, των πελατών και των συνεργατών της, σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία Pick Up & Drop, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 210 34 79 700 για το συνεργείο της Αθήνας, επί της Λεωφόρου Αθηνών 169.

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ