Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΤζόκοβιτς: "Έχω 900 ευρώ στο λογαριασμό μου!"

Τζόκοβιτς: “Έχω 900 ευρώ στο λογαριασμό μου!”

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν σταματά να προκαλεί το ενδιαφέρον του κόσμου με κάθε τρόπο. Αγωνιστικό και μη. Ο σέρβος τενίστας βρίσκεται λοιπόν ξανά στο επίκεντρο, για τις δηλώσεις του σχετικά με τους μισθούς των αθλητών του τένις σε παγκόσμια κλίμακα, ασκώντας κριτική στην ATP.

Μόλις 400 παίκτες απ’ όλο τον κόσμο βγάζουν τα προς το ζην από το τένις. Πολύ μικρός αριθμός για ένα παγκόσμιο άθλημα όπως το δικό μας. Είναι μια αποτυχία”, δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια εξήγησε τη θέση του.

Ο κορυφαίος τενίστας αποκάλυψε σοκάροντας το ποσό που έχει στον τραπεζικό του λογαριασμό: Αν κοιτάξω τα χρήματά μου στην τράπεζα, έχω όσα είχα στην αρχή της χρονιάς, 900 ευρώ. Επενδύω ό,τι κερδίζω. Έχω μια μικρή οικονομική βοήθεια αλλά όχι μεγάλους χορηγούς. Δεν έχω στην άκρη τίποτα”.

Ο Τζόκοβιτς κατέληξε πάντως αποφεύγοντας να πει ότι έχει ανάγκη: “Αυτά είναι αρκετά για να πορευτώ. Όταν ξεκινάς, έχεις τεράστια οικονομικά προβλήματα, με τον κίνδυνο να είσαι σε ένα τουρνουά και να χάσεις το επόμενο λόγω έλλειψης κεφαλαίων. Καταλαβαίνω απόλυτα τον αγώνα όσων ξεκινούν. Πρέπει να πληρώνουν φυσιοθεραπευτές, ταξίδια, προπονητές και κέντρα προπόνησης. Δεν είναι εύκολο“, είπε μεταξύ άλλων.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ