Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣυνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με εκπροσώπους του επιτυχημένου διεθνούς θεσμού «The Crete Trip...

Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με εκπροσώπους του επιτυχημένου διεθνούς θεσμού «The Crete Trip 2023»

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη είχαν εκπρόσωποι του «The Crete Trip 2023», που θα πραγματοποιηθεί για 11η χρονιά από 17 έως 21 Μαΐου. Πρόκειται για ένα νεανικό θεσμό που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Δίκτυο Φοιτητών Erasmus Ελλάδας και αναδεικνύει τη σχέση της Κρήτης με τη φοιτητική νεολαία.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η Ζαχαρένια Δογραματζάκη εθνική συντονίστρια «The Crete Trip 2023» φοιτήτρια στο τμήμα μηχανικών πληροφορικής στο ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. και ο Λεωνίδας Καραγιάννης υπεύθυνος εκδηλώσεων του «The Crete Trip 2023» φοιτητής στο τμήμα μηχανικών πληροφορικής στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας.

Όπως ανέφεραν οι φοιτητές στον Περιφερειάρχη, το «The Crete Trip» αποτελεί έναν μεγάλο θεσμό, που αποκτά όλο και μεγαλύτερη δημοσιότητα διεθνώς και η Περιφέρεια Κρήτης έχει τον σημαντικότερο ρόλο σε αυτό. Μάλιστα ευχαρίστησαν την Περιφέρεια Κρήτης, τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την πολύχρονη στήριξη στο φοιτητικό θεσμό που είναι ενταγμένος στο δίκτυο φοιτητών Erasmus.

Στο «The Crete Trip 2023» αναμένεται να συμμετέχουν 1000 περίπου φοιτητές από 40 χώρες.

Στην συνάντηση συμμετείχε το στέλεχος της Περιφέρειας Κρήτης Ήρα Βουτσαλά που θα συντονίσει εκ μέρους της Περιφέρειας την υλοποίηση του επιτυχημένου φοιτητικού θεσμού που προβάλλει την Κρήτη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το «The Crete Trip 2023» τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ