Σάββατο, 8 Μαΐου, 2021
Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Στην τριετή παράταση των μισθώσεων συμπεριλαμβάνονται και τα κυλικεία των σχολείων

Στην τριετή παράταση των μισθώσεων συμπεριλαμβάνονται και τα κυλικεία των σχολείων

Συμπεριλαμβάνονται και τα κυλικεία των σχολείων στις επιχειρήσεις που παρατάθηκαν τα μισθώματα τους για μία τριετία, όπως αναφέρει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών σε ανάρτησή του στην ηλεκτρονική του σελίδα.

Όπως σημειώνεται, ικανοποιήθηκε το αίτημα των ιδιοκτητών κυλικείων που το είχε καταθέσει στη διοίκηση του επιμελητηρίου η Φραντζέσκα Τατούλη, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κυλικείων Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων.

Υπενθυμίζεται ότι την απόφαση για την παράταση των μισθωμάτων των ακινήτων του Δημοσίου για τρία έτη, είχε ανακοινώσει ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης που είχε διοργανώσει το επιμελητήριο ακριβώς γι΄αυτό το θέμα, στις 17 Μαρτίου 2021. «Πριν όμως από την τηλεδιάσκεψη, είχε προηγηθεί συνάντηση του υπουργού με τον πρόεδρο του Ε.Ε.Α. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος είχε τονίσει στον κ. Βορίδη την ανάγκη της παράτασης σε μία χρονική στιγμή που λόγω της πανδημίας κινδυνεύει η βιωσιμότητα εκατοντάδων χιλιάδων επιχειρήσεων» όπως αναφέρει το επιμελητήριο.

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ