Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΣτην Σύνοδο του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Διεθνή Οργανισμού «Τουρισμός των Ηνωμένων Εθνών»...

Στην Σύνοδο του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Διεθνή Οργανισμού «Τουρισμός των Ηνωμένων Εθνών» η Ο. Κεφαλογιάννη

Η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη αναχώρησε σήμερα για τη Βαρκελώνη επικεφαλής της Ελληνικής αντιπροσωπείας που θα πάρει μέρος στις 10 και 11 Ιουνίου, στην 121η Σύνοδο του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Διεθνή Οργανισμού «Τουρισμός των Ηνωμένων Εθνών» (UN Tourism).

Η Ελλάδα επανεξελέγη το περασμένο έτος και συμμετέχει στο Εκτελεστικό Συμβούλιο, ως μέλος, για την περίοδο 2023-2025.Η Όλγα Κεφαλογιάννη στο περιθώριο της Συνόδου θα έχει διμερείς επαφές με ομολόγους της αλλά και στελέχη τουριστικών οργανισμών. Στη Βαρκελώνη αναμένεται να ανανεωθεί το Μνημόνιο Συνεργασίας για το Κέντρο Έρευνας και Παρακολούθησης Παράκτιου και Θαλάσσιου Τουρισμού στη Μεσόγειο.

Ένας φορέας που θεσμοθετήθηκε από την χώρα μας με πρωτοβουλία του Υπουργείου Τουρισμού και στόχο τη μέτρηση και παρακολούθηση των περιβαλλοντικών, κοινωνικών και οικονομικών επιπτώσεων του παράκτιου και θαλάσσιου τουρισμού στη Μεσόγειο. Ήδη δώδεκα χώρες της Μεσογείου έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να συμμετέχουν, ενώ αρκετές ακόμα, στηρίζουν την πρωτοβουλία και επιθυμούν να συμμετάσχουν υπό το καθεστώς του παρατηρητή.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ