Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΠεριοδεία του υφ. Δικαιοσύνης στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής

Περιοδεία του υφ. Δικαιοσύνης στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής

Διήμερη επίσκεψη στα δικαστήρια της περιφέρειας της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής πραγματοποιεί ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Ιωάννης Μπούγας.

Η πρώτη επίσκεψη ήταν στο Ειρηνοδικείο Λαγκαδά. Εκεί, ξεναγήθηκε στον χώρο των δικαστηρίων και αμέσως μετά είχε συνάντηση με δικαστές και δικαστικούς υπαλλήλους, καθώς και με τη δήμαρχο Λαγκαδά, Ελπινίκη Ανδρεάδου.

Ακολούθησε επίσκεψη στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (Ειρηνοδικείο- Πρωτοδικείο- Εφετείο- Εισαγγελία), όπου ο κ. Μπούγας συναντήθηκε με δικαστές, κ.λπ. και με εκπροσώπους του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Το απόγευμα ο υφυπουργός Δικαιοσύνης θα απευθύνει χαιρετισμό στην 1η ανοιχτή εκδήλωση του Ο.Π.Ε.Δ. (Όμιλος Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Δικαιοσύνης), η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Βιβλιοθήκης του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

Αύριο, Πέμπτη, ο κ. Μπούγας θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Ειρηνοδικείο Νέων Μουδανιών και θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους του Δήμου Νέας Προποντίδας.

Θα ακολουθήσει επίσκεψη στα δικαστήρια Πολύγυρου Χαλκιδικής (Ειρηνοδικείο- Πρωτοδικείο- Εισαγγελία) και συνάντηση με μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκιδικής.

Στην συνέχεια ο κ. Μπούγας θα απευθύνει χαιρετισμό στην ημερίδα που διοργανώνει η Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων (CAE) της Παγκόσμιας Ένωσης Συμβολαιογραφίας (UINL) σε συνεργασία με τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης στην αίθουσα της Εταιρίας Μακεδονικών Σπουδών, με θέμα : «Ο ρόλος του συμβολαιογράφου στην κληρονομική διαδοχή στις Ευρωπαϊκές χώρες».

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ