Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΔΙΕΘΝΗΟ Μπρους Σπρίνγκστιν πάσχει από έλκος και ακυρώνει όλες τις συναυλίες

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν πάσχει από έλκος και ακυρώνει όλες τις συναυλίες

Ο Αμερικανός σταρ της ροκ Μπρους Σπρίνγκστιν ανακοίνωσε σήμερα ότι αναβάλλει όλες τις φετινές συναυλίες του για το 2024 προκειμένου να ακολουθήσει θεραπεία για το γαστρικό έλκος που τον ταλαιπωρεί. 

Το «Αφεντικό», που μόλις έκλεισε τα 74 του, είχε ήδη ακυρώσει τις συναυλίες του Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωσή του στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter), θα συνεχίσει τη θεραπεία του και τους επόμενους μήνες. Για τον λόγο αυτόν οι προγραμματισμένες εμφανίσεις του μετατίθενται για το επόμενο έτος. 

«Ευχαριστώ όλους τους φίλους και τους θαυμαστές για τις ευχές, τα ενθαρρυντικά λόγια και την υποστήριξή τους. Πάω καλύτερα και ανυπομονώ να σας δω όλους την επόμενη χρονιά», πρόσθεσε. 

Οι νέες ημερομηνίες των συναυλιών θα ανακοινωθούν προσεχώς. Όσοι είχαν ήδη πάρει εισιτήριο για τις φετινές εμφανίσεις του Σπρίνγκστιν θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν του χρόνου ή να τους επιστραφούν τα χρήματά τους μέσα σε 30 ημέρες. 

Ο τραγουδιστής έκανε περιοδεία με τους μουσικούς του, την “E Street Band”, από τις αρχές του έτους. Ανέβαλε όμως τις συναυλίες του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου λόγω του έλκους από το οποίο πάσχει. Ο Σπρίνγκστιν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στις ΗΠΑ και την Ευρώπη και στην πολυετή καριέρα του έχει πουλήσει περισσότερους από 150 εκατομμύρια δίσκους. Μόνο το άλμπουμ “Born in the USA” πούλησε 30 εκατομμύρια.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ