Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΟ Κασσελάκης απέλυσε τον Γιώργο Τσίπρα

Ο Κασσελάκης απέλυσε τον Γιώργο Τσίπρα

«Δέκα λεπτά μετά από ραδιοφωνική συνέντευξη στην ΕΡΑ, στην οποία υποστήριξα την ανάγκη ανασύνθεσης του προοδευτικού χώρου και δημοκρατικής λειτουργίας των κομμάτων, ενημερώθηκα «σχετικά με τη λύση σύμβασης εργασίας» από τον ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει σε δήλωσή του ο Γιώργος Τσίπρας.

Και προσθέτει: «Πρόκειται μάλλον για σύμπτωση, σε συνέχεια άλλων συμπτώσεων. Προφανώς η ανασύνθεση του προοδευτικού χώρου θα προχωρήσει παρά τα όποια εμπόδια γιατί είναι απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας. Επίσης, η κατάκτηση εδώ και δεκαετίες για δημοκρατία στα κόμματα όπως και στην κοινωνία δεν θα υποκλιθεί σε επικίνδυνες αντιλήψεις που αναφέρονται μόνο σε δικαιώματα και καθόλου στην πολύ βαθύτερη και ευρύτερη ανάγκη δημοκρατίας, διαφάνειας και λογοδοσίας».

«Σε ό,τι με αφορά, δεν ανήκω στο κλαμπ όσων δεν θα χρειαστεί να ξαναδουλέψουν στη ζωή τους αλλά και σχεδόν ποτέ δεν συνδυαζόταν η πολιτική μου δραστηριότητα με επαγγελματική κομματική σχέση» καταλήγει.

Τι λένε πηγές της Κουμουνδούρου

Σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου ο Γιώργος Τσίπρας είχε έμμισθη σχέση συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ως επιστημονικός συνεργάτης, η οποία είχε ολοκληρωθεί πριν από την ευρωεκλογές αλλά παρατάθηκε για το διάστημα μέχρι τις ευρωεκλογές. Έκτοτε τα καθήκοντα του ασκεί ο Θάνος Μωραΐτης αμισθί.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ