Πέμπτη, 17 Ιουνίου, 2021
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΟΠΑΠ: Νέος Chief Online Officer ο James Curwen

ΟΠΑΠ: Νέος Chief Online Officer ο James Curwen

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ανακοίνωσε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την τοποθέτηση του James Curwen, ως Chief Online Officer, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος Petr Matejovsky.

Έπειτα από επτά (7) χρόνια στην εταιρεία, ο Petr αποφάσισε να αποχωρήσει από τη θέση του ως Chief Online Officer ολοκληρώνοντας τη θητεία του στον ΟΠΑΠ. Η Εταιρεία εκφράζει τις ευχαριστίες της στον Petr για τη σημαντική συνεισφορά του στην πρόοδο του ΟΠΑΠ υπό τους ρόλους του ως Chief Marketing Officer, ως Chief Customer Officer και ως Chief Online Officer, και του εύχεται κάθε μελλοντική επιτυχία.

Ο ΟΠΑΠ καλωσορίζει τον James Curwen με το ρόλο του Chief Online Officer. Ο James είναι ένα ιδιαίτερα έμπειρο στέλεχος του κλάδου των τυχερών παιγνίων, με περισσότερα από 30 χρόνια καριέρας και επιτευγμάτων στα διαδικτυακά παίγνια, κατέχοντας υψηλόβαθμες θέσεις στη William Hill και τη Superbet, καθώς και σε επίγεια καζίνο, με θητεία σε εταιρείες όπως η Ladbrokes. Πέρα από την εξειδίκευσή του, ο James είναι αποδεδειγμένα ένα αναγνωρισμένο ανώτερο στέλεχος, που διαθέτει την ικανότητα να κινητοποιεί και να συμβάλλει στην ανάπτυξη των ανθρώπων, με γνώμονα την άριστη απόδοση με συνέπεια, την τήρηση υψηλότατων προτύπων και την επίτευξη αποτελεσμάτων.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img
spot_img