Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ : Ασφαλτικές εργασίες στον Κόμβο Θηβών

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ : Ασφαλτικές εργασίες στον Κόμβο Θηβών

Στο πλαίσιο της βαριάς συντήρησης του αυτοκινητόδρομου, θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στον Ανισόπεδο Κόμβο Θηβών (Χ.Θ. 23,8) στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα από 17 Ιουνίου 2024 έως και 22 Ιουνίου 2024. Οι αναγκαίες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν διαδοχικά στις τρεις ακόλουθες φάσεις:

Α’ Φάση- Αποκλεισμός της εξόδου του αυτοκινητόδρομου από Κόρινθο προς Ελευσίνα: Η κυκλοφορία προς Ελευσίνα ή Θήβα θα κατευθύνεται στον επόμενο ανισόπεδο κόμβο Παραδείσου προς Αθήνα, όπου εκεί θα εξέρχεται είτε απ’ ευθείας για Ελευσίνα είτε θα κάνει αναστροφή προς Κόρινθο για να βγει στον Α/Κ Θηβών από την αντίθετη κατεύθυνση και να κατευθυνθεί προς Θήβα, σύμφωνα με το ακόλουθο διάγραμμα.

Φάση Β- Αποκλεισμός κατεύθυνσης από Θήβα προς Αθήνα και από Κόρινθο προς Θήβα: Η κυκλοφορία από Θήβα προς Αθήνα θα κατευθυνθεί στον αμέσως επόμενο ισόπεδο κόμβο (προς Ελευσίνα) όπου εκεί στρίβοντας αριστερά οδηγείται μέσω του παράπλευρου δρόμου σε είσοδο στον αυτοκινητόδρομο προς Αθήνα, ενώ η κυκλοφορία από Κόρινθο με προορισμό τη Θήβα, θα κατευθύνεται στον επόμενο Α/Κ Παραδείσου προς Αθήνα, όπου εκεί θα εξέρχεται και θα κάνει αναστροφή προς Κόρινθο για να βγει στον Α/Κ Θηβών από την αντίθετη κατεύθυνση, σύμφωνα με το ακόλουθο διάγραμμα. 

Φάση Γ- Αποκλεισμός κλάδου εισόδου από Ελευσίνα και Θήβα προς Αθήνα: Η κυκλοφορία από Ελευσίνα και Θήβα προς Αθήνα, θα κατευθυνθεί στον αμέσως επόμενο ισόπεδο κόμβο (προς Ελευσίνα), όπου εκεί στρίβοντας αριστερά ή δεξιά, ανάλογα με την κατεύθυνση, οδηγείται μέσω του παράπλευρου σε είσοδο στον αυτοκινητόδρομο προς Αθήνα, σύμφωνα με το ακόλουθο διάγραμμα.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ